翻译。。急急急急

MrGreenworksinapostoffice.Helikeshiswork.MrsGreendoesn’twork.Shestaysathomecookingfor... Mr Green works in a post office. He likes his work. Mrs Green doesn’t work. She stays at home cooking for him. Every day he can have supper when he gets home from work. Today is Friday. Mr Green comes home very late because he is busy at the office. He is angry when he finds there isn’t anything to eat. He says to his wife,” I’m going to(将) eat in a restaurant.” ”Wait for ten minutes 展开
独爱凡尘
格林先生在一家邮局工作。他喜欢他的工作。格林太太没有工作,她在家里为他做饭。每天他从单位回到家时就可以吃晚饭了。今天是星期五,格林先生到家很晚,因为他在办公室很忙。当他看到什么吃的都没有时,感到非常气愤。他跟太太说:“我要去餐馆吃饭。”“等10分钟....

没完啊
追问
”Wait for ten minutes.” says Mrs Green. “Why? Do you think supper can be ready(准备好的)in ten minutes?” asks Mr Green.
“No, of course not,” she says.” I’m ready to go with you in ten minutes.”
追答
“等10分钟。”格林太太说。“为什么?你以为10分钟就能准备好晚饭吗?”格林先生问。
“当然不是啦,”她说:“我可以在十分钟内准备好跟你一起出门。”

结束!!
duoerzy
格林先生就职于一家邮局。他喜欢他的工作。格林太太不工作了。她呆在家里做饭给他。他每天可以下班回到家吃晚饭。今天是星期五。格林先生回家很晚,因为他在办公室很忙。他很生气,当他发现没有什么吃的了。他对他的妻子说:“我要(将)的餐馆吃过饭。“等候十分钟
抽烟嘚_男孩
我也不知道那是什么意思