夺面双雄英文影评

急!!!亲们,有谁看过“夺面双雄”有名“变脸”,会写着部电影的影评呢?主要是评价两位主角,比较喜欢谁,性格,为人方面的评价~~要英文~~谁会,帮我一下吧~~谢谢~!!!希... 急!!!亲们,有谁看过“夺面双雄”有名“变脸”,会写着部电影的影评呢?主要是评价两位主角,比较喜欢谁,性格,为人方面的评价~~要英文~~谁会,帮我一下吧~~谢谢~!!!希望可以快点帮帮我 展开
匿名用户
First, bravo with the concept. Even my dreams couldn't fathom an exchange of faces as such. Agreed that it explains my plebeian stature, but the point is that this sci-fi thriller had the one most important thing of all sci-fi thrillers, the Sci-Fi, bang on target. This is my second favourite action movie after "The Rock". I'm a huge fan of Nicolas Cage. And Cage perfectly redeems that faith inside me. Every Cage movie for me seems to have the smartest punch-lines. This one again was no less.

Cage and Travolta do an exchange of faces(literally!) after the former, a high profile con-man falls prey to a super cop's(Travolta) vengeance who seeks to unveil the con-mans diabolical machinations. How they exchange faces is something that the movie alone can enunciate ! Both Cage and Travolta do an immensely pleasing job with their respective characters and even with the exchanged boots. One of the greatest action movie directors of our time, John Woo certainly needs no more labels. From the Learjet to the Oil Steamer, its quality action all way long. The drugs and women seem a little left behind !

If you're a fan of action movies, you most certainly do not want to miss this one.
百度网友8c3a819
关了吧 没人会为了点分数 帮你写一篇原创英文影评的 有复制的就不错了
斛兰泽奉贝
游戏玩家

《夺面双雄》是一部经典的科幻动作电影,由著名导演吴宇森执导,尼古拉斯·凯奇和约翰·特拉沃尔塔主演。影片讲述了一位联邦调查局特工和一名职业杀手之间的故事,他们在一场意外中交换了身份,并被迫在复杂的情况下合作。
影片的剧情非常紧凑且扣人心弦,将动作和悬疑元素完美结合。在影片的前半部分,观众可能会感到有些困惑,但随着情节的发展,一切都会逐渐清晰。影片的结局也非常出乎意料,让人印象深刻。
凯奇和特拉沃尔塔的演技都非常出色,他们成功地塑造了这两个截然不同的角色。凯奇在这部电影中的表现非常出色,展现了他的才华和多面性。特拉沃尔塔也通过这个角色证明了自己不仅是一位出色的演员,还是一位出色的动作明星。
此外,电影中的特效和动作场面也非常精彩。特别是汽车追逐场景和枪战场面都让人热血沸腾,充分展现了电影的暴力美学。
总的来说,《夺面双雄》是一部非常值得观看的电影。它的剧情复杂而扣人心弦,演员们的表现也非常出色。同时,电影中的动作场面和特效也非常精彩,给观众带来了极佳的观影体验。如果你喜欢科幻动作电影,那么这部电影绝对不容错过。我给这部电影打9分,推荐大家观看。