大家帮个忙翻译下这篇阅读

Onemorning,Suewasridingherbiketoschool.Shewaslate,soshedecidedtotakeashortcut(捷径).But... One morning,Sue was riding her bike to school.She was late,so she decided to take a short cut (捷径).But she made a mistake and  turned into a one-way street.The streer was not very wide.A car was coming from the other direction.The driver quickly drove to one side and drove into a shop window.The shop assistant was greatly frightened!There was grass everywhere.Sue rode into the other side of the street and hit a man,then an apple cart.The apple cart turned over and the apples went in all directions .A group of students were having breakfast in a samll restaurant.Quickly they ran across the street.With their help,all the apples were picked and put back on the cart.Luckily,neither Wue nor the driver of the cart was hurt.A policeman came by and saw what happened.He stopped Sue from riding to school and asked her some questions,so Sue was even later for school.   展开
爱纶de兰
译文
一天早晨,苏正骑着自行车走在去学校的路上。她迟到了,所以她决定把一条捷径(捷径)。但是她犯了一个错误而变成了一条单行道。街道散步并不是很宽。一辆车来了从另一个方向。司机很快地驶到一边,撞上了商店的橱窗。那店员极其害怕!有草无处不在。苏骑入街道的另一边打了一个男人,然后一个苹果推车。《苹果车翻了个身,苹果就向四面八方扩散。一群学生在小餐厅吃早饭。很快他们跑过马路。在他们的帮助下,所有的苹果和放回了那辆车。幸运的是,没有司机的水分利用效率和大车的受伤。一个警察走了过来,而且看见了发生的事。他停下来苏骑到学校,问她一些问题,所以起诉就更晚去上学了。
BD文库资料
一天早晨,苏骑着自行车去学校。她走的有点晚,所以决定走条近道。但她错拐入了一条单行道,路不是太宽,一辆汽车迎面驶来,(看到苏)司机急转方向,撞到了路边的橱窗。售货员吓坏了,玻璃碎了一地。苏则急转到街道的另一边,撞到了一个推着苹果车的男人。车翻了,苹果滚得到处都是。一群学生吃过早餐从饭馆里出来,看到后赶忙穿过街道来帮忙。在大家的帮助下,苹果很快被捡回了小推车里。幸运的是,苏和汽车司机都没受伤。一个警察赶过来,看到了这一切。他拦下苏,问了她几个问题。苏确定无疑迟到了。
Q博si
一天早晨,sue骑着自行车去学校.她已经晚了,所以她决定采取一个捷径。但她犯了一个错误,骑向了单向街.这条街不是非常宽.有一辆车从另一个方向过来.司机赶快把撤开到另一边,撞进一家商店玻璃窗里.商店的店员很害怕!玻璃(上面可能打错了,应该是glass)随处可见。
sue骑进了街道的另一边,撞到一个人,然后和一辆苹果车.苹果车翻过来的苹果在所有方向去了。一群学生在一家小餐馆吃早餐.迅速的他们跑到街对面。在他们的帮助,所有的苹果都捡回来了,放回车里.幸运的,sue和车司机和苹果车司机都没受伤.一个警察走过来,看到发生了什么.他停止sue从骑车到学校和问了她一些问题,所以sue更晚到了学校。