We haven't heard from Jane for a long time. ---Wha

Wehaven'theardfromJaneforalongtime.---Whatdoyousuppose______toher?A.washappeningB.toh... We haven't heard from Jane for a long time. ---What do you suppose ______to her? A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened 23. I send you $100 today, the rest _____in a year. A. follows B. followed C. to follow D. being followed
24. There are eight tips in Dr Roger's lecture on sleep, and one of them is: ______to bed early unless you think it is necessary. A. doesn't go B. not to go C. not going D. don't go
详解
百度网友2b8d71b
第一题选 c 此处需要选择谓语形式,因为do you suppose可以去掉
排除bd
a中happen表示发生是不能用于进行时态的。所以选C
第二题 选择 c 因为这里已经有谓语send。也不是另外一句,所以只能用非谓语 排除a
bd实际意义上都是被动的,而这里明显没有被动的意思,所以选c
第三题。 选d 既然是tip 又是完整的,就只能是don't do sth 。。
佳达源
C do you suppose 是插入语,这里填谓语动词,强调影响或结果,好久没有接到Jane的信了。
所以,选C
24,D 略去主语you 的祈使句(主句)
asm907647
干掉对方
土匪一笑倾城
C A D