高中英语作文急急急!!!

时间,上个星期天上午,地点河边事件:我和一个朋友正在河边散步,突然听到一个落水男孩呼救,我和朋友跳入水中救出孩子,并对其实施抢救措施。孩子苏醒后,我们马上送他去医院,并打... 时间,上个星期天上午,地点河边 事件:我和一个朋友正在河边散步,突然听到一个落水男孩呼救,我和朋友跳入水中救出孩子,并对其实施抢救措施。孩子苏醒后,我们马上送他去医院,并打电话通知了家长。家长赶到后,对我们表示感谢,夸我们是乐于助人的好青年。 展开
greenlandboy
A friend and I was rambling at the river in the morning, last Sunday. All of a sudden, a voice of crying out for help came to our ears. We rushed into the river, and reach the child. We managed to rescue him and take the child to the hospital. On the way to hospital, we called his mother. His mother arrived in a hurry. She appreciated us for that. She said," You are the good youth ready to help others."

另外,请不要玩网络游戏了。那是精神dupin。我也曾如此。当时,游戏的怪物,比父母,成绩,老婆,都重要。堕落啊,5年后我才猛醒。 才有真正的幸福。
chixinhu
傻孩子,你要不会,你可以这样。。Shijian, shang ge xin qi tian。。。。。。。。