麻烦哪位帮我翻译下这段英文,谢谢啊!!

Theceramicwillbeonly;5,600BigFlatPlate26cm/5,100SoupPlate16cmand5,100FlatMediumPlate1... The ceramic will be only; 5,600 Big Flat Plate 26cm / 5,100 Soup Plate 16cm and 5,100 Flat Medium Plate 18cm. How do you see? Please quote again your best best offer!! WE are trying to download the logos from the Internet but are very heavy, I think you need to make the same to download of Internet with a password. Will send you later if your price is workable.

麻烦哪位帮我翻译下这段英文,谢谢啊!!

不要在线翻译的那些呀!
godmate2004
陶器规格如下大号平盘(28cm)5600个;汤盘(16cm)5100个;中号平盘(18cm)5100个。你认为可以麼?请报出您得最优价! 我们曾试图下在相关视图,但网路太繁忙,我认为您应该设置网络下在权限。如果报价合理我会很快回复您
制陶艺术将仅是;5,600大平器皿26cm//5,100汤盘16cm和5,100平中等器皿18cm.你怎样注意到?请再次举出你的最好最好offer!!我们是试图的下载看哪