帮忙翻译一下(英译汉)

howareyoudoing?Iamhappytoreceiveandreadyourmail,howisyourdayhopealliswellwithyou?Mine... how are you doing? I am happy to receive and read your mail, how is your day hope all is well with you? Mine is very cold here in Dakar, Senegal, I'm Olivia William by name 24 years, single and never married black beauty in the skin, handsome, honest, loving, youthful, mostly fearing God and I'm sure. I of Liberia in West Africa and am currently residing in the refugee camp here in Senegal as a result of the civil war that was fought in my country, Dakar.
My late father was CEO Dr. William Daniel WD INDUSTRIAL COMPANY LTD. Liberia and was also the personal adviser to the former head of state before the rebels attacked our house one early morning killing my mother and my father, I was the only one who survived and managed to make my way to near by country Senegal , where I am living now as a refugee.
I have really wanted to have a good relationship with you, a relationship of deep feeling that will build mutual understanding. I think we'll be together for long, considering that the friendship and love has no color barriers, back to the land of education, religion, nationality, language or distance.
the only important thing is not love, love, truth and understanding. I need to know what makes you happy
Remember the distance of color or age does not matter but love matters a lot in life.
I'll tell you more about myself in my next mail, attached here is my picture and will be a pleasure to receive your I'd like to meet in person. I would change with you to share the love with you.
My preferred language is English, but can be translated to communicate in another language. please think of me and remember me in your daily prayers, I hope for your e-mail as soon as possible, have a good day.
Many kisses and hugs
Olivia William
肉嘟嘟的小惜
都没悬赏分,还来求翻译.- - 遇到我算你好运,我也正比较闲, 就免费帮你一次
以下为译文(仅供参考)
最近怎样? 很高兴收到你的来信,希望你一切都好.我这边很冷(塞内加尔 达喀尔) 我叫奥利维亚*威廉姆斯,24岁,单身未婚. 我有着黝黑的肌肤,英俊的面容.我正直,有爱,年轻.信仰上帝.我是利比里亚人(西非的一个国家),目前居住在塞内加尔达喀尔的一所避难营中.因为我的国家正在打仗.
我已故去的父亲曾是利比里亚丹尼尔WD实业公司的CEO.同时他也是利比里亚上任领导人的私人顾问.战争爆发后,叛乱分子冲进了我的家,杀死了我的父母.我变成了孤儿,然后我就逃到了塞内加尔,开始了我的难民生活.
我很想与你建立良好的联系.我们可以互相深入交流,了解彼此.我相信我们会相处很久.因为友谊和真爱没有肤色的芥蒂. 我们来自不同的国家,相隔万里.我们接受的是不一样的教育,说着不同的语言.我们信仰也各不相同.但真爱,真理和理解才是唯一.我需要分享你的喜悦.
请记住,对于人来说,距离,年龄和肤色并不重要,爱才是你需要关乎的要素.我会在给你的下封信里更多谈及我的生活.附件是我的照片.如果你能回寄给我你的照片,我会感到无比高兴.将来有机会我想与你见上一面. 我们可以交流我们的生活,分享我们爱的经历.
我最常用的语言就是英语,但也可以通过翻译用另一种语言进行交流.请在你每天的祈祷中记得我. 我希望尽快收到你的回信. 祝安好.
吻和拥抱(祝福用语)
奥利维亚*威廉姆斯
hy韵青
你好吗?我很高兴接受和阅读你的邮件,怎么是你一天希望一切都好吗?我在这里很冷,达喀尔、塞内加尔、我奥利维亚威廉的名字24岁,单身,从未结婚黑骏马在皮肤、英俊,诚实,有爱心,年轻的,主要是敬畏神、我肯定。我在西非利比里亚,现住在难民营里这里在塞内加尔的结果进行的内战中,在我的国家,塞内加尔。
我的已故父亲威廉博士是首席执行官丹尼尔WD工业有限公司,也是。利比里亚的个人顾问前的状态的前负责人叛军攻击我们的房子清晨杀死我的妈妈和我的爸爸,我是唯一一个活了下来,并且设法让我的办法由国家塞内加尔附近,我在哪里住现在,作为一个难民。
我真的想要有一个良好的业务关系,关系的强烈的感觉,这种感觉将建立相互理解。我想我们会一起为长,考虑到友谊和爱情没有颜色的障碍,回到土地的教育、宗教、国籍、语言或距离。
唯一重要的是不要爱、爱、真理和理解。我需要知道什么能让你快乐
记得颜色或年龄的距离并不重要,但在生活中爱是一个很严重的问题。
我将告诉你更多关于自己在我的下一个邮件,附上照片,这是我感到很高兴收到你的我想见的人。我想换和你分享爱和你在一起。
我喜欢的语言是英语,但是能被转化为沟通,在另一种语言。请想我了,记得我在你的日常祈祷,我希望你的电子邮件,尽可能拥有愉快的一天。
许多亲吻和拥抱
奥利维亚威廉
匿名用户
我收到一个和你这个很相似的,也是利比里亚人,塞内加尔避难,父亲是董事长总经理(米歇尔工业有限公司),在利比里亚国首都蒙罗维亚,一个成功的顶级商人。战争爆发后,叛乱分子冲进了家,杀死了父母