求林俊杰always online英文版歌曲的谐音翻译 不是歌曲里的英文 是英文版的always online

匿名用户
是曲调相同的《Cries in a distance》吧

Cries in a distance 远方的哭泣

Can't stop the tremble 止不住的颤抖

I'm just awaiting my turn 我只是在等待我的轮回

Hiding will never save me forever 躲藏不能让我永远安全

The guns gonna get me for sure 枪支使我马上确信到这一点

Dear God I pray why won't you be my friend 亲爱的上帝,我祈祷为何你不是我的朋友

Come to me and take my hand 过来握住我的手

Like mama would say 像妈妈说的那样

Everything will be okay 一切都会好起来的

All I hear is 3 2 1 我听到的全是 3 2 1

The scream from the guns 枪支的扫射声

And then one by one 然后,人们一个接一个

No one gets to run 没有人退缩

Someone's dad or mom 是谁的爸爸妈妈

Sister, brother and son 兄弟姐妹与孩子

No…no… 哦……不……

All I feel is 1 2 3 我感觉到的全是 1 2 3

My tears start to bleed 我的眼眶开始湿润

Smell of roses on my feet 嗅到我足上的玫瑰(血迹)

I feel sore… 我感到痛心

I fall… 我坠落

I call… 呼喊

I crawl… 缓缓的前行
匿名用户
打开/ss/fy.htm把英文复制进去就OK了。
薇Cici
应该是 cries in distance 这首歌
无法克制期待爱
是cries in distance
呼喊声在距离 (Cries in a distance)
无法停止的颤抖 (Can't stop the tremble)
我只是在等待轮到我 (I'm just awaiting my turn)
无法停止的颤抖 (Hiding will never)
我永远保存 (Save me forever)
我永远保存 (The guns gonna get me for sure)
呼喊声在距离(Dear God I pray why won't you be my friend)
来找我,牵着我的手(Come to me and take my hand)
来找我,牵着我的手 (Like mama would say)
来找我,牵着我的手 (Everything will be okay)
我听到的是3 2 1 (All I hear is 3 2 1)
尖叫声从枪 (The scream from the guns)
然后1by1 (And then 1by1)
没有人会运行 (No one gets to run)
别人的爸爸或妈妈 (Someone's dad or mom)
姐妹,兄弟和儿子 (Sister, brother and son)
没有... ...没有... ... (No…no…)
我觉得是1 2 3 (All I feel is 1 2 3)
我的眼泪开始流血(My tears start to bleed)
玫瑰的味道我的脚 (Smell of roses on my feet)
我觉得是1 2 3 (I feel sore…)
我摔倒... ... (I fall…)
我觉得酸痛... ...(I call…)
我呼吁... ... (I crawl…)
见笑了,我只是理解了一下,可能有一些地方不正确,大概就是这样,歌词再反复一遍就好了,见笑了。。
KongRkgDang

《青春期Ⅱ》之《青春失乐园》高清完整版到三五高清影院观看 真的很好看
《always online》这首歌的英文版的歌名叫做《cries in a distance》。
以下是链接地址: