求玛丽亚凯莉《HERO》中文翻译

zym1107
There's a hero

这就是勇士

If you look inside you heart

如果你注视你的内心

You don't have to be afraid of what you are

你不必顾忌自己是谁

There's a answer

这就是回答

If you reach into your soul and

如果你正视你自己的内心

the sorrow that you know will melt away

就明白时间会融化掉一切伤悲

and then a hero comes along with the strengh to carry on

勇士的力量将带你向前飞奔

and you cast your fears aside and you know you can survive

如果你能够战胜怯懦,你就知道自己学会了生存

so when you feel like hope is gone look inside you and be strong

当你感到生活无望的时候,反省自己就会变得坚韧

and you'll finally see the truth

你终将发现一个真理

that a hero lies in you

勇气就藏在你的自身

it's a long road

人生之路何其漫长

when you face the world alone

面对世界你孤独一人

no one reaches out a hand for you to hold

谁会向你伸出援助之手

you can find love if you search within yourself

抚慰只能求诸自身

and the emptiness you felt will disappear

心灵空虚的日子终将过去

and then a hero comes along with the strengh to carry on

勇士的力量将带你向前飞奔

and you cast your fears aside and you know you can survive

如果你能够战胜怯懦,你就知道自己学会了生存

so when you feel like hope is gone look inside you and be strong

当你感到生活无望的时候,反省自己就会变得坚韧

and you'll finally see the truth

你终将发现一个真理

that a hero lies in you

勇气就藏在你的自身

lord knows dreams are hard to follow

上帝也知道梦不可追

but don't let anyone tear them away

梦亦可贵岂容损毁

hold on there will be tomorrow

坚韧不拔直到明天

in time you'll find the way

勇士的坦途定会出现

and then a hero comes along with the strengh to carry on

勇士的力量将带你向前飞奔

and you cast your fears aside and you know you can survive

如果你能够战胜怯懦,你就知道自己学会了生存

so when you feel like hope is gone look inside you and be strong

当你感到生活无望的时候,反省自己就会变得坚韧

and you'll finally see the truth

你终将发现一个真理

that a hero lies in you

勇气就藏在你的自身

that a hero lies in you

勇气就藏在你的自身......
百度网友a57197154
有一个英雄 如果你检视自己的内心 你不必害怕真正的你
会有一个答案 如果你深入自己的灵魂 所有你知晓的烦忧将融化於无形
然后,英雄独自前来 带着努力不懈的力量 你将恐惧丢在一旁
你明白你可以活下去 因此,当你感到希望已杳 看看自己内心,坚强起来
你终将看见真相 英雄就在你心里
那是条漫长的路 当你独自面对全世界 没有人对你伸出援手
你可以找到爱,如果你探寻内心 你感受到的空虚将消失无踪

然后,英雄独自前来 带着努力不懈的力量 你将恐惧丢在一旁
你明白你可以活下去 因此,当你感到希望已杳 看看自己内心,坚强起来
你终将看见真相 英雄就在你心里
上帝明白梦想难追 但别让任何人将它们撕碎 坚持下去,还有明天你将及时找到正确的路
然后,英雄独自前来 带着努力不懈的力量 你将恐惧丢在一旁
你明白你可以活下去 因此,当你感到希望已杳 看看自己内心,坚强起来
你终将看见真相 英雄就在你心里

or

当你审视内心时,你就会发现英雄的影子,你不必担心你会迷失自己,如果你深视灵魂,就会找到答案,你的痛苦也会随之而永远消逝!
英雄载着力量与希望从远方赶来,快抛弃你心中的畏惧与胆怯,你会发现拯救你的人就在你面前.所以当你深陷绝望时,请选择坚强.你会发现英雄在你心中永存!
当你独自面对这凄凉的世界时,无人伸出援助之手.你会发觉到真爱的存在,孤独将烟消云散.
你要知道-----梦想难以追随,不是说与任何人.拭去眼中最后一滴泪水,鼓起勇气.相信在美好的明天,你的人生之路将不再迷茫!
百度网友23818c3a2
有一位英雄
如果你往你的内心深处寻觅
你无需恐惧
自己是什么
会有一个答案
如果你往你的灵魂深处探索
你会了解悲伤
将会消散
然后一位英雄孤独的走来
伴随着力量前进
把你的恐惧甩到一旁
你明白你能活下来
所以当你感觉希望破灭之时 正视自己要坚强
最后你终将发现这个事实
你是一位英雄

这是一条漫长的路
当你孤独的面对这个世界
没有人伸手
将你紧握
你能够发现爱
如果你往自身寻找
你感觉到的空虚
将会消散
然后有一位英雄孤独走来
伴随着力量前进
把你的恐惧甩到一旁
你明白你能活下来
所以当你感觉希望破灭之时
正视自己要坚强
最后你终将发现这个事实
你是一位英雄

上帝知道
梦想总是很难跟随
但是不要让任何人
将梦想打碎
紧握住
明天即将来临
你终将找到路

然后有一位英雄孤独走来
伴随着力量前进
把你的恐惧甩到一旁
你明白你能活下来
所以当你感觉希望破灭之时
正视自己要坚强
最后你终将发现这个事实
你是一位英雄