八年级英语:翻译下面短文:

Happinessisforeveryone.youdon'tneedtocareabouttherich.Thoughtheyhavebeautifulhouseswi... Happiness is for everyone. you don't need to care about the rich. Though they have beautiful houses with large gardens and swimming pools, they may often feel lonely.
In fact, happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your teachers will help you; when you do something wrong, people around you feel unhappy; when you succeed in something, your friends will say congratulations to you. All these are your happiness.If you notice a bit of them,you can see that happiness is always around you.
Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. Although you are poor, you can also say you are very happy.Money is not everything. You have something else that money can't buy.When you meet with difficulties, you can loudly say you are very happy because you have more chancesto challenge(挑战)yourself. So you can not always say you are poor and you have bad luck.If you take every chance you get, you can be a happy and lucky person. 谢谢翻译者!!!
~晓静兰幽~fb68e
幸福对每个人都是平等的,没有贫富的隔阂。尽管富人们有漂亮的房子、大大地花园与游泳池,但他们也许常常觉得孤独。
事实上,如果你用心去感觉,快乐一直就在你身边。当你在学校遇到麻烦的时候,你的老师们会帮助你;当你做错了什么的时候,身边的人会对此表示遗憾;当你成功完成某事的时候,你的朋友往往会祝贺你。这些都是你拥有的幸福。当你注意到其中一些小细节,你就会发现,快乐一直围绕着你。
幸福不等同于金钱,它是你内心的一种感觉。就算你很贫穷,你依然可以说你很快乐。钱并不是万能的,你有许多用金钱买不到的东西。当你遇到困难的时候,你可以大声说你很开心,因为你拥有了更多挑战自我的机会。所以,你不能一直抱怨自己又贫苦,运气又差。如果你能把握身边的每一个机会,你就会是一个快乐的、幸运的人了。

PS: Happiness可以翻译成幸福 | 快乐。因为这文章最后的意思,我感觉翻成快乐更顺一些,你可以根据自己的习惯把幸福、快乐、开心、高兴……几个词轮着翻。
天空有眼泪在飞
幸福是为每个人准备的。你不需要关心富人。虽然他们有漂亮的房子里,用着大花园和游泳池,他们会常常感到孤独。
事实上,幸福总是在你如果你用心去做。当你是处在困难中的时候在学校,你的老师会帮助你;当你做错事的时候,你周围的人感到不快;当你成功的一些东西,你的朋友会说祝贺你。所有这些都是你的幸福。如果你注意到一点,你可以看到,快乐总是在你身边。
幸福是不一样的钱。它是一种感觉,你心中。尽管你很穷,你也可以说你真幸福。金钱不是一切。你有别的东西是金钱买不到的。当你遇到困难时,你可以大声说你很高兴,因为你有更多的挑战(挑战)2你自己。所以你不能总是说你很穷,你有坏运气。如果你抓住每一个机会,你得到的,你能成为一个快乐、幸运的人。
黄星9963
幸福是为每个人。你不需要关心的丰富。虽然他们有美丽的大花园和游泳池的住宅,他们往往会感到孤独。事实上,幸福总是在你身边如果你把你的心。当你有麻烦在学校,老师会帮助你;当你做错事时,你周围的人感到不开心;当你成功的时候,你的朋友会祝贺你。这些都是你的幸福。如果你注意到其中的一点,你可以看到幸福总是围绕着你。幸福与金钱不一样。它是你内心的一种感觉。虽然你很穷,你也可以说你是很幸福的。钱不是万能的。你有金钱买不到的事物。当你遇到困难时,你可以大声说你很幸福,因为你拥有更多的挑战你自己。所以你不能总是说你很穷,你的运气不好。如果你能抓住每一次的机会,你可以成为一个快乐幸运的人。