求翻译啊,速度啊,一个小时后就要用了

Therearethreereasonsthatthedeathpenaltyisamust.First,itistheState'sstrongestdefenseof... There are three reasons that the death penalty is a must. First, it is the State's strongest defense of every citizen's "right to live". Murderers rob other citizens of their right to life mercilessly. By doing this the violent criminal forfeits his own right to life and places himself at the mercy of justice. Murder is one of the worst crimes a person can commit because it shows no respect towards life. People who share such a viewpoint, and express it by killing others, do not deserve to live. The death penalty exists to ensure justice and serve as a teaching tool to would-be criminals.
老师要我上台讲这段,无语啊。
翻译软件啥的就算了,我找了十几种,没一个通顺的。
求高手啊。
能不能再指出几个重点词汇,好讲些啊,加分啊。
有没有高人来提点重点(语法!!!)词汇啊,求高人
十问一答5z
有三个方面的原因说明死刑是必须的。首先,它是国家的最强捍卫每一个公民的“生存权利”。杀人犯无情地剥夺了他人生存的权利。这种暴力刑事同样断送自己的生命权,并放置在自己的正义怜悯。谋杀是一个人能犯的最严重罪行之一,因为它没有对生命的尊重。谁分享这样一个观点,并表示杀害他人的人,不值得活。死刑的存在,以确保司法公正和作为教学工具。
100928wang
有三个原因,死刑是一个必须。首先,它是国家的最强防御的每一个公民的“生存权”。杀人抢劫其他公民的生命权的无情。通过这样做,暴力犯罪自害己生命权和地方自己摆布的正义。谋杀是一个最恶劣的罪行的人可以提交,因为它显示没有尊重生命。人谁分享这样一个观点,并表示它杀死的人,不值得活。死刑的存在确保司法公正,作为教学工具对潜在的罪犯。
弑神77
有三个方面的原因,死刑是必须的。首先,它是国家的最强捍卫每一个公民的“生存权利”。杀人犯剥夺的权利的其他公民的生命无情地