求专业英文翻译论文摘要,高分

时间很紧急,虽然我过了六级,但不是英语专业,为保证完美求翻译,不要只是摘软件翻译,这样我也会~~~~谢谢大师先了,回到的好会再加分,谢谢题目:地铁广告的经济效益研究--以... 时间很紧急,虽然我过了六级,但不是英语专业,为保证完美求翻译,不要只是摘软件翻译,这样我也会~~~~谢谢大师先了,回到的好会再加分,谢谢
题目:地铁广告的经济效益研究--以广州地铁为例
摘要:随着广州地铁的不断发展,地铁成为了优质的广告媒体,拥有着庞大的利润空间。本文通过介绍地铁广告的媒体形式及内涵,分析了广告带来经济效益的三个主要条件及为不同主体带来的经济效益表现,并从广告管理、地铁文化、广告创意等方面提出提升经济效益的建议。
关键字:地铁广告;广州地铁;经济效益;广告管理
附:之前发的太急了,忘记发内容了,气死人,到时回答的好的同志可以再搜索同一个问题,有个没内容的问题,我订了50分的,我同样愿意给你,谢谢啦
puragy
On the Economic Benefit from Subway Adverting ----A Case Study of Guangzhou Subway
地铁广告的经济效益研究--以广州地铁为例
Abstract: In Guangzhou, the increasing development of its subways results in an excellent adverting media out of the subways, which contains a large space of profits. This paper discusses the medium forms of subway advertisements and their connotations, analyzes three major conditions, under which advertising brings economic benefits, and economic performances that advertising brings for different advertisers, and proposes some suggestions to improve economic benefits in advertisement administration, subway culture, and advertising creation.
摘要:随着广州地铁的不断发展,地铁成为了优质的广告媒体,拥有着庞大的利润空间。本文通过介绍地铁广告的媒体形式及内涵,分析了广告带来经济效益的三个主要条件及为不同主体带来的经济效益表现,并从广告管理、地铁文化、广告创意等方面提出提升经济效益的建议。
Key words: subway advertising, subways in Guangzhou, economic benefit, advertisement administration
关键字:地铁广告;广州地铁;经济效益;广告管理
追问
你的标题翻译的,那个爱啊!~~~~~
你搜索下同一个题目的问题,随便回复下哈,我愿意把那五十分也给你呢。。。。。反正我关闭了也浪费了分数。。。。。谢谢你啦,卡卡卡