英语经典歌曲大全

ruijia66
1.yestoday once more 《昨日重现》
2.Nothing's Gonna Change My Love For You 《此情永不移》
3.My Heart Will Go On 《我心永恒》
4.Right Here Waiting 《此情可待》
5.Heal The World 《拯救地球》
6.Cry On My Shoulder《在我肩上哭泣》
7.That's Why You Go Away《离开的理由》
8.Auld Lang Syne《友谊天长地久》
9.Casablanca《卡萨布兰卡》
10.More Than I Can Say《爱你在心口难开》
Promises don't come easy
Moon River
Over the rianbow
Nothing's gonna change my love for you
Because I love you
I will always love you
Scarbourgh fair
Sound of Silence
The one you love
仲泰平Pp
泰坦尼克号的啊
昨日重现
还有 廊桥遗梦的也不错
w772789402
贾斯丁比伯的《BYBY》
丹尼尔的《Free Loop》
幸福XLN
补充一首BIG BIG WORID《大千世界》
1991dengyuquan
I believe I can fly