急求以下一段话的英语翻译!!! 20

本零件在给表面涂漆时,{}部表示涂漆时要进行覆盖。覆盖范围尺寸为相应标注尺寸减少10MM的值,即覆盖范围内不能涂漆。拜托不要用在线翻译器好伐啦~~~... 本零件在给表面涂漆时,{ }部表示涂漆时要进行覆盖。覆盖范围尺寸为相应标注尺寸减少10MM的值,即覆盖范围内不能涂漆。
拜托不要用在线翻译器好伐啦~~~
luohui1234567
The parts to the surface coating, () Department painted to be said for coverage. Coverage of the size of the corresponding Dimension 10MM reduce the value of coverage that is not within the coating
buzhaof
As you paint the surface of it,the parts designed with { } need covered.The length of the parts covered is 10MM shorter than the measure noted -- it says that the parts covered is not allowed to be painted.

这应该可以了,不过你最好找专业人员来翻译.我现在只是一个大一的学生.