小学英语演讲稿1分钟的自我介绍

六年级的别太难最好有中文好了给分!!!!速度我叫谷叙霖,我在六二班,我喜欢数学和体育,我擅长计算,我的爱好是电脑... 六年级的别太难最好有中文 好了给分!!!!速度
我叫谷叙霖,我在六二班,我喜欢数学
和体育,我擅长计算,我的爱好是电脑
少狂将水
我是个初二的,,,我好赖给你说说,,

My name is Gu .... , I am in Class 2,Great 6. Both math and PE are my favorite suject.
I am good at calculation, my hobby is playing computer
cranehao
My name's Guxulin,in Class Two Grade Six. I like Maths and P.E.,so I'm good at calculating. And I'm a computer fan.
瑞旺勒5452
横看成岭侧成峰,
远近高低各不同。
不识庐山真面目,
只缘身在此山中。
凤家小妖
My name is gushulin I was in Grade six Class two I like maths andPE I am good at counting My hobby is playing computer
尔若不离A
my name is。。。 I am 。。。years old。 I am in class。。。 grade。。。
I like.... my favorite fruit are .... my favorite sports are....