翻译作文

一,我们的教室又大又明亮。在教室的前面有一块很大的黑板,我们班有60个学生,所以我们的教室有60张桌子和椅子,还有六扇窗和六把风扇。我们每天都打扫教室,座椅我们的教室很干... 一,我们的教室又大又明亮。在教室的前面有一块很大的黑板,我们班有60个学生,所以我们的教室有60张桌子和椅子,还有六扇窗和六把风扇。我们每天都打扫教室,座椅我们的教室很干净,我爱我们的教室。
二,我的老师是一个很好的老师,有着大眼睛,长头发。她喜欢看书,每天都认真给我们上课,我爱我的老师。
Txeongzs熊仔仔
1.Our classrooms are big and bright. In the classroom blackboard in front of a large, our class has 60 students, so our classrooms, 60 desks and chairs, there are six windows and six fans. Every day we clean the classroom, classroom seats we are clean, I love our classrooms.
2.My teacher is a good teacher, with big eyes, long hair. She likes reading and teaching us diligently, I love my teacher.