帮我翻译一下

Itissaidthatsomeonesomewhereintheworldisalwayseatingsushi.It’sthehealthyfoodforpeople... It is said that someone somewhere in the world is always eating sushi . It’s the healthy food for people of all cultures.
The first sushi was made in China in the 2nd century. Raw salted fish was eaten with rice. Like writing, Japanese traveled to China and took sushi back to Japan. It became popular. In the middle of the 17th century, people started putting salted fish in a box with rice. They kept it for a month before eating it.
匿名用户
据说这个世界上总是有人在吃素食!素食是对全部人类的健康都有益的食物。第一个提出吃素食的国家是公元二世纪的中国,那时在中国就把生的海鱼拌米饭的素食吃法。日本人来中国旅游并把素食的吃法带回了日本,素食在日本逐渐流行起来。在十七世纪中叶,人们开始在盛米饭的盒子里吃海鱼,这种海鱼在被使用之前,要先保存一个月。个人意见,仅供参考!
猫小厌厌
据说有人在这个世界的某个地方总是吃寿司。对于各种文化的人而言这是健康的食物。
第一个寿司是中国造的在2nd世纪。原始的咸鱼和米饭一起吃。喜欢写作,日本人前往中国旅游把寿司带回日本了。它变得在那很流行。17世纪中期,人们开始把咸鱼在一个盒子,里面装着米饭。他们就把它留到一个月前吃它
万华机械
据说有人在世界的某个地方总是吃寿司。这对各种文明的人们来说,都是有益健康的食物。
首先,寿司在中国在2世纪就问世了。那时人们吃大米就生的咸鱼。有记载说,日本人旅游到中国,并将寿司带回日本。后来,寿司开始流行。在17世纪中叶,人们开始将咸鱼和米一起放在盒子里。在吃之前放上一个月。