求一篇英语对话啊!关于购物的不少于10句啊!急啊! 10

求各位大侠帮个忙啊!急啊!不少于10句啊!初中水平就行了... 求各位大侠帮个忙啊!急啊!不少于10句啊!初中水平就行了 展开
雷雷lani
A: Could you tell me how much it is?(您能告诉我这个的价格是多少吗?)
B: In the neighbourhoud of $ 500.(500美元左右。)
A: That’s way too much money.(价格太贵了。)
B: We can make dow by model.(我们可以根据型号给予优惠。)
A: We have to ask for another price reduction.(再给我们优惠点儿吧。)
B: You can fourget about another cut.(不能再降价了。)
A: How much are you asking for this?(这个多少钱?)
B: I’m offering them to you at 10 Euro a piece. Is that all right?(每件10欧元,您看怎么样?)
A: Is tax already included in ther price?(这个价位含税吗?)
B: Yes. Our price can’t be matched.(是的。我们的价格无人可比。)
A: Would you consider a volume discount?(批量购进可以再优惠吗?)
B: If you buy 1000 or more, you’ll get a 10% discount.(如果您能购进1000件以上我们就可以优惠10%。)
A: I’ll accept your offer.(好的,我接受。)