能帮忙翻译一下这篇短文么

HaveyoueverseenUFOs?Haveyoueverseenaliens?WhatareUFOs?Peoplecallthem"Unidentifie... Have you ever seen UFOs? Have you ever seen aliens? What are UFOs? People call them"Unidentified Flying Objects". Most people think that aliens take UFOs to the earth. People first saw UFOs in 1878 in America. But scientists still don't have a clear idea adout what they are. UFOs first appeared in newspapers on June 24,1947. That day when American pilot Kenneth Arnold saw nine plates-like flying objects near Washington, he was on a mission. he called them "flying saucers". Soon they disappeared in the sky. From them on, there have been thousands of UFO reports all over the world. Some poeple said that the aliens caught them and took them into the UFOs. Some people say they have taken pictures of UFOs. Others say that none of the pictures shows a clear UFO, but just lights in the sky. Do UFOs exist? Could there be aliens in them? Nobody knows. So let your imagination fly. 展开
1285071524·
你见过不明飞行物?你见过外星人吗?不明飞行物是什么?我们称他们为“不明飞行物体”。大多数人认为外星人把不明飞行物在地上。人们第一次看到不明飞行物在1878年在美国。但科学家们仍然没有明确的想法事情它们是什麽。首先出现在报纸的不明飞行物,1947年六月24日。这一天的到来,那时美国飞行员肯尼思·阿诺德看见九plates-like飞行物体靠近华盛顿,他是在执行任务。他叫他们“飞碟”。很快他们消失在天空中。在,有成千上万的不明飞行物报告世界各地。某些人说,外星人抓住了他们并让他们住进了不明飞行物。有些人说,他们已经采取了照片的不明飞行物。其他人说,所有的图片展示了一个清晰的不明飞行物,只是灯光在天空。做不明飞行物存在吗?是否有外星人吗?谁也不知道。所以让人浮想联翩。
gaiyu728
假设一个人出了车祸。他伤得很重,没有了意识;也就是说,他不能思考,设想一下一个人出了一场汽车肇事,他伤得很严重而且失去了意识。也就是说
百度网友f3848db
你见过不明飞行物?你见过外星人吗?不明飞行物是什么?我们称他们为“不明飞行物体”。大多数人认为外星人把不明飞行物在地上。人们第一次看到不明飞行物在1878年在美国。但科学家们仍然没有明确的想法事情它们是什麽。首先出现在报纸的不明飞行物,1947年六月24日。这一天的到来,那时美国飞行员肯尼思·阿诺德看见九plates-like飞行物体靠近华盛顿,他是在执行任务。他叫他们“飞碟”。很快他们消失在天空中。在,有成千上万的不明飞行物报告世界各地。某些人说,外星人抓住了他们并让他们住进了不明飞行物。有些人说,他们已经采取了照片的不明飞行物。其他人说,所有的图片展示了一个清晰的不明飞行物,只是灯光在天空。做不明飞行物存在吗?是否有外星人吗?谁也不知道。所以让人浮想联翩。