翻译(要准确)

Disneyopenedhisfirstfilmcompanyinthebackofanoffice.Forthefirstseveralyears,hehadtowor... Disney opened his first film company in the back of an office. For the first several years,he had to work hard for a living. But he believed that cartoon films could be popular.

  Mickey Mouse was drawn with a group of circles. The public first saw Mickey Mouse in a film called Stearnboat Willie. Walt Disney himself provided the voice for Mickey Mouse. The film was produced in 1928. It was a huge success. Mickey Mouse appeared in hundreds of cartoons during the years that followed. He became known all over the world.
冰纱梅
迪斯尼在一个办公室的后部开了他的第一家电影公司。在开始的几年里,他需要辛苦工作以维持生计。但他坚信,卡通片将会流行开来。
米老鼠是由很多圆圈绘制而成的。公众第一次看到米奇是在电影汽船威利中。沃特迪斯尼亲自为米老鼠配音。这部出品于电影1928年。这是一个巨大的胜利。米老鼠在其后的一年里出现在了数百部动画片中。它从此也名扬世界。
语言桥
帐号已注销
迪斯尼在一间咖啡屋后建立了他的第一间公司。在最初的几年里,他不得不靠努力工作为生,但他相信卡通电影一定会流行起来的。
米老鼠是由一堆圆圈画成的。公众在一部叫做汽船威利的电影中第一次见到了这个形象。沃特迪斯尼自己为它配了音,这部电影在1928年出品,获得了巨大的成功。在之后的年头里米老鼠出现在了数以百计的卡通片中。迪斯尼变得名扬世界。
曼姊精神Bm
迪士尼在一家办公室背后创立了第一那电影公司。在头几年时间,他必须为了生计而努力工作。但是他一直相信卡通电影会被大众所喜欢。
米老鼠是用一组圆圈画出来的。公众是在电影stearn boat willie里第一次见到这个卡通形象。沃特迪士尼亲自为米老鼠配音。电影在1928年的时候出品了,带来了巨大的成功。米老鼠出现在之后几年的数百部电影中
。他被全世界所知晓。