跪求 下面句子的英语翻译, 翻译高手来 一定是要高手才解决的,高手们帮帮我吧 老师留的作业里面的句子

然今之阿美利加,犹古阿美利加,而盎格鲁撒逊民族何以享其荣?古之罗马,犹今之罗马,而拉丁民族何以铸其誉?或曰;是在英雄。然非无亚历山大,而何以马其顿今已成灰?非无成吉思汗,... 然今之阿美利加,犹古阿美利加,而盎格鲁撒逊民族何以享其荣?古之罗马,犹今之罗马,而拉丁民族何以铸其誉?或曰; 是在英雄 。然非无亚历山大,而何以马其顿今已成灰?非无成吉思汗,而何以蒙古几不保残喘。
我没有分给大哥大姐们,但真的希望你们能帮帮我 衷心感谢了
a1287848323123
However, today's America, still the ancient ameriques, and the Sa 's national can enjoy its glory? In ancient Rome, and today's Rome, and the Latin nation is casting its reputation? Or is the hero. But without Alexander, and why the Macedonian today has become a gray? Without Cheng Jisihan, but why does not protect from Mongolia 绝对 对 我RP保证
飞龙探云手
这也太难了吧,通俗的意思翻译得出来,但是翻译成那种意境就很难了,我表示爱莫能助啊