高人帮忙翻译一下吧

We'rewritingtoletyouknowweprocessedyourrefundof$10.00foryourOrderHere'sthebreakdownof... We're writing to let you know we processed your refund of $10.00 for your Order
Here's the breakdown of your refund for this item:
Item Refund: $10.00
We'll apply your refund to the following payment method(s):
Visa Credit Card [expiring on 12/2015]: $10.00
This amount has been credited to your payment method and will appear when your bank has processed it.

请高手帮忙看下,我的这个10美金的退款申请,答复到底是申请成功了还是没有,谢谢
宋ocean
We're writing to let you know we processed your refund of $10.00 for your Order
Here's the breakdown of your refund for this item:
Item Refund: $10.00
We'll apply your refund to the following payment method(s):
Visa Credit Card [expiring on 12/2015]: $10.00
This amount has been credited to your payment method and will appear when your bank has processed it
译文:
我们写给(你)(这封信)就是为了让你知道我们对您订单中的 $10.00 退款进行了处理。
下面是您该项目的退款细目:
项目退款:$ 10.00
我们将按下列付款方式申请办理您的退款。
维萨信用卡(有效期:2015年12月):$ 10.00
该款项已经记入到您的付款方式账目上。当您的银行处理它时,这项金额将会显示。
解释:正因为水平不高才极力严格直译,以便尽量保持原文的“原汁原味”。从译文中可以告诉你 ,我估计您的这个10美金的退款申请成功了。请您多体会我的译文内容就会知道是否申请成功啊!
上海辞书出版社
ames_001
这封信是为了让你知道我们为您的订单处理您的退款$ 10.00
这里的退款为这个项目的分项数字:
项目退款:$ 10.00
您的退款,我们将适用于以下几种付款方式(S):
Visa信用卡届满二千零一十五年十二月]:$ 10.00
这一数额已记入到您的付款方式,并会出现时,您的银行处理。