帮我翻译下面的短文,要准确通顺

Everychildhasadreamofwhattheywanttobe,right?WhenReneeButtswaslittle,herdreamwastobeco... Every child has a dream of what they want to be,right?When Renee Butts was little, her dream was to become a volunteer firefighter because her father was one.Sadly,when she was 14,her father died and she was never able to volunteer with him.Renee's story doesn't end there,however,which is why I think of her as a ture hero.She was strong-minded and never gave up,which makes her a good firefigher.Some days she must be ready to deal with any emergency,like fighring a fire,dealing with a car accident or helping someone who's sick.Other days she is in the driver's seat.Sometimes Renee works nine to eleven days a month on 24-hour shifts.She also has a family to take care of.Her husband is a firefighter,too.Renee remembers the first time she fought a fire.She was awoken early in the morning by the alarm.She said she was very nervous but did what she had to do.When I asked Renee what the best part of her job is,she replied,"Helping people and saving their lives."I think that shows signs of the only three women.I think she's great.We could never live without people like her who is glad to help others.Renee's deed helps me belive that I can do anything.I hope someday to be just like her to wake up and help people every day. 展开
gackt0hyde
每个孩子都有一个关于自己以后将成为一个怎样的人的梦想,不是吗?瑞妮.巴茨小时候的梦想是成为一名消防志愿者,因为她的爸爸就是一个消防志愿者。不幸的是,当她十四岁的时候,爸爸去世了,她再也不可能和爸爸一起志愿服务了。瑞尼的故事并没有到此结束,并且这就是我为什么认为她是一个真正的英雄。她坚强,从不放弃,这样的个性,使她成为一名优秀的消防员。
大多数时间她必须提高警惕,随时准备应对任何突发事件,比如灭火,处理一场交通事故,或者帮助一个病人。有时候,她需要充当一名司机。瑞妮往往一个月要工作九到十一天,二十四小时待命。她也有家庭要照顾。她的丈夫也是一名消防员。
瑞妮还记得她第一次出警灭火。那天她很早就被警铃惊醒了。她说,她很紧张,但这是他的使命。当我问瑞妮,最让她自豪的是工作中的哪一点,她回答:“帮助人们,挽救他们的生命。”她是仅有的三名女性中的一个。我认为她是伟大的。我们的生活离不开像她这样乐于帮助他人的人。瑞妮的行为使我相信,我能做任何事。我希望有朝一日像她一样,唤醒更多的人来帮助人们。
若雨岁初夏
每个孩子都有一个关于自己以后将成为一个怎样的人的梦想,对么?瑞妮.巴茨小时候的梦想是成为一名消防志愿者,因为她的爸爸就是一个消防志愿者。不幸的是,当她十四岁的时候,爸爸去世了,她再也不可能和爸爸一起志愿服务了。瑞妮的故事不止于此,因为,这就是我敬佩她的原因。她是如此坚强,从不放弃,这样的俄个性,造就了她成为一名优秀的消防员。
有时候,她必须提高警惕,随时准备应对任何突发事件,比如灭火,处理一场交通事故,或者帮助一个病人。有时候,她需要充当一名司机。有时候,瑞妮一个月工作九到十一天,二十四小时戒备。她也有家庭要照顾。她的丈夫也是一名消防员。
瑞妮还记得她第一次出警灭火。那天早上,她很早就被警铃惊醒了。她说,她很紧张,但还是完成了自己的任务。
当我问瑞妮,她工作中最满意的是什么时,她回答:“帮助人们,挽救他们的生命。”我认为,这是一个真正的英雄的象征。她总是乐于为任何需要的人做任何事情。在瑞妮工作的消防站有140人,她是仅有的三名女性中的一个。
我认为她是伟大的。没有像她这样乐于帮助他人的人,我们是无法生存的。瑞妮的行为使我相信,我能做任何事。我希望有一天能像她一样,每天醒来帮助人们。