一篇英语作文,写给母亲的一封信

假设今天是你母亲的生日,写封信向她表示祝贺,并通过回忆一件往事感谢她的谆谆教导... 假设今天是你母亲的生日,写封信向她表示祝贺,并通过回忆一件往事感谢她的谆谆教导 展开
匿名用户
Do you still remember the time I didn't come home when shcool day's over juest because I was not allowed to watch TV before homework's done? It appears that I can know still hear the voice from you throast when you were looking for me all around. That night was the first time I've ever cried. And I sweared I'll love you more than anybody else from then on. Here, your birthday's coming soon. As what I always do, I wish you to live a happy and healthy life forever.
Love from
小夜曲华
湖师院学位英语的出题老师水平太糟糕了,看了一下往年的学位题库,里面的阅读理解语法错误一大堆,题目本身就存在很多问题······老师们,选个题自己不会去做做吗?2012的样 卷里普通二本的完形填空选自考研英语····脑子进水了吧
jby777
假设今天是你母亲的生日,写封信向她表示祝贺,并通过回忆一件往事感谢她的谆谆教导
匿名用户
那个老师骗子。。。就是这篇作文。。。同学们好好考,不难的。。。题目都差不多。。。
化如意0K
浮尸院…害人不浅…