求人翻译

Aftercompletinghighschool,hewrotealettertoWaltDisneyStudios.Hewastoldtosendsomesample... After completing high school, he wrote a letter to Walt Disney Studios. He was told to send some sample of his artwork. He spent a great deal of time on the drawings. At last, a reply came from Disney Studios. He had been rejected again. This was another loss for the loser.
So Sparky decide to write his own life story in cartoons. He described his childhood self-a little boy loser and constant underachiever. The cartoon character would soon become famous all over the world. For Sparky, the boy who had never had any success in school and whose work was rejected again and again, was Charles Schultz. He created the“Peanuts”comic stripand the little cartoon character who never succeed in kicking a football, Charlie Brown.
童心圆啦啦啦
高中毕业后,他给迪斯尼公司写了一封信,之后迪斯尼公司叫他寄一些他的个人作品。于是他花了大量的时间来画画。最终迪斯尼公司回复他了,他再次被拒绝了。这是对失败者的再一次损失。
因此,斯帕基决定把他的生活故事写进卡通里。他把他自己的童年生活描绘成一个不断失败,一直都是差生的角色。这个卡通角色不久就会闻名世界了。对斯帕基来说,这个在学校从来没有成功过,工作中一次又一次被拒绝的人就是查尔斯.舒尔茨。查尔斯.布朗,就是他创造的一个在足球场上从未成功过的卡通角色。
lorraine8
高中毕业之后,他写了封信给迪士尼。他被通知寄几幅他作品的样本过去。他花了很长时间在这些画上。最后,迪士尼发来了回应,他又一次被拒绝了。这是这个失败者的有一个损失。
所以,斯帕克决定把自己的生活故事写进卡通。他描述了他自己童年——一个失败并且总是表现不理想的小男孩。这个卡通形象在全世界很快的越来越出名……对斯帕克来说,这个在学校从来没有成功过,并且自己的作品一次一次被拒绝的男孩,是查尔斯·舒尔茨。他创造了“花生”漫画(这里估计翻译的有点问题吧……),和这个在足球比赛中从来没有赢过的小卡通形象——查理·布朗。
匿名用户
完成高中学业后,他写了一封信给华特·迪士尼工作室。他被告知他的作品寄一些样品。他花了大量时间在图纸。最后,答复是迪士尼工作室。他被拒绝了。这是另一个损失的失败者。

所以斯帕基决定写自己的生活故事的动画片。他描述了他童年的一个小男孩的失败者和不断的后进生。卡通人物将很快成为著名的世界各地。为积极,男孩谁从未有过任何成功的学校,其作品被拒绝了一次又一次,是查尔斯舒尔茨。他创作的《花生》喜剧stripand小卡通人物谁从未成功踢足球,查利。