帮我翻译一下 谢谢啊 很急的 准确一点啊

Therearemanywaysofshopping.Youcanshopbytelephone,bypost,orthroughyourhomecomputer,but... There are many ways of shopping.You can shop by telephone,by post,or through your home computer,but for many people,the most exciting way is also the traditional at a street market.You can find markets anywhere in the world.Here are four of them.
There are many"floating markets" in Asia;perhap the most unusual in Thailand at a place called Damnoen Saduak.It is open from six in the morning to the noon every day.People sell fresh fruit from their boats.
Many Belgians say that the Grand Place is the most beautiful square in the world.It is the home of a colorful flower market.It is open every day except Monday.ON Monday,instead of flowers,there's a wonderful bird market.
One of the world's most famous markes is in Mexico.Monday,instead of flowers,there's wonderful bird market.
One of the world's most famous markets is in Mexico City-the Sonora Market.You can buy toys,birds and medicine.There're all kinds of things.It's open every day from early in the morning till late at night.
In England,every weekend,thousands of young people from all over London travel to the Camden Market-it's the place to go for street fashion,CDs and tapes.Many people also go there for fun.
百度网友4c97731ac
有很多种方法可以购物。你可以去通过电话、邮寄或通过你家的电脑,但对许多人来说,最令人兴奋的方式也是传统的街头一处市场。你可以找到市场在任何地方在世界上。这里有四个。
有许多“浮市场”在亚洲,说不定在泰国的最不寻常的到了一个地方,名叫“Saduak Damnoen。它是打开从早上六点到中午的每一天。贩卖新鲜水果从他们的小船。
许多的比利时人说的地方是最美丽的广场,在世界上。这是家里的一个多姿多彩的鲜花市场。它除星期一外,每天都营业。周一,而不是花,有一个奇妙的鸟市场。
世界上最著名的定为在墨西哥。星期一,而不是花,有美妙的鸟市场。
世界上最著名的市场在墨西哥City-the索罗拉市场。你可以买玩具、鸟类和药。有各种各样的东西。它是打开每一天清晨直到深夜。
狮子瞧唐岛C811a
有很多种方法可以购物。你可以通过电话,邮寄,或通过您的家用电脑购物,但对许多人来说,最令人兴奋的方式也是传统的方式,就是在购物街。在世界任何角落都可以找到市场。这里就有他们中的四个。
在亚洲有许多的“水上市场” ;在泰国或许最不寻常的地方叫做Damnoen Saduak。它是从早上六点开到中午,人们从他们的船上卖新鲜水果。
许多比利时人说,Grand Place 是世界上最美丽的广场,它除星期一外每天开放,周一的时候,这里有一个奇妙的鸟类市场而不是花的。
世界上最有名的市场在墨西哥城--the Sonora Market。你可以买到玩具,鸟类和药品,有各种各样的东西。它每天从清早就开业,一直持续至深夜。
在英国,每到周末,成千上万来自整个伦敦的年轻人都会到 Camden Market,它是寻找街头时尚、CD和卡带的地方,很多人也去那玩。
桥西外小
有很多种方法可以购物。你可以去通过电话、邮寄或通过你家的电脑,但对许多人来说,最令人兴奋的方式也是传统的街头一处市场。你可以找到市场在任何地方在世界上。这里有四个。
  有许多“浮市场”在亚洲,说不定在泰国的最不寻常的到了一个地方,名叫“Saduak Damnoen。它是打开从早上六点到中午的每一天。贩卖新鲜水果从他们的小船。
在英吉利。。。 后边就不会 了