以1Do you agree that a person can be influenced by the people around?口语话题 时间1分钟

2Doyouthinkagirlshouldsharetheexpensesorlettheboypaythebill?3.Whatdoyouthinkarethequa... 2Do you think a girl should share the expenses or let the boy pay the bill?
3. What do you think are the qualities of good parents?
4. If you could choose, would you prefer to be famous or ordinary?
5. What is the role of mobile phone in your life?
6. What kind of qualities would make a teacher popular among students?
7. When you need search for new information, which will you resort to, Internet or books?
8. Should college students be encouraged to take up part-time jobs
百度网友ee71ae427
2,你认为女孩是应该与男孩一起买单,还是让男孩自己买单?
3,你认为合格的父母应该具备什么样的品质?
4,假如你要选择,那你做好出名或是平凡的准备了吗?
5,手机在你的生活中扮演什么样的角色?
6,要想让老师受学生们的欢迎应该有什么样的品质?
7,当你要找信息时你会选择从网上还是从书上?
8,大学生应该被鼓励从事业余工作吗?
好了,应该就是这个意思吧,我的能力就能翻译成这个样子了。
百度网友7380ba1
同学,温医B班的吧,,,,看看你的浏览次数,,,,天,,,说明了什么,,许多人都需要呢。。。。
洋心歌7141
me too
马叶梦茶8370
我也需要!
百度网友b541e05a3
同求!