翻译一下,谢谢,大概意思就行

DearFans,OnbehalfoftheentireNBAfamily,Iwanttothankyouforyourpatienceandsupportoverthe... Dear Fans,
On behalf of the entire NBA family, I want to thank you for your patience and support over the past several months. The new collective bargaining agreement is designed to provide more competitive balance for our league, reward strong performances by our players, and strengthen our game by improving its economics. We believe this agreement will benefit our teams, players, and most importantly, fans by making the NBA stronger.

In the days and weeks ahead, all of us hope you will enjoy the run-up to the start of the season: free agency, training camp, and preseason games. Each NBA team will be hosting special events for fans, so be sure to check your favorite team's website, Facebook page, or Twitter feed for details. This season we look forward to bringing you more of everything you love about NBA basketball: incredible competition, tremendous excitement, and unending hard work and dedication by the world's best athletes.

Thank you for being an NBA fan. I hope you enjoy the season, which promises to be a most exciting one.

Sincerely,

David J. Stern
NBA Commissioner
renyalin950
亲爱的球迷们:
考虑到整个NBA大家庭的利益,我想对你们在过去的几个月里的支持和忍耐。设计新的集体裁判协议是为了给我们的联赛提供更公平的竞争,奖励我们表现强劲的球员,并可以通过提高比赛的经济型来加强我们的比赛。我们相信这个协议对我们的团队,球员有利,最重要的,通过是NBA强大对我们的球迷们也有利。
在今后的几天或几个星期里,我们所有人都希望你们会喜欢即将到来的赛季:免费代理,训练营,季前赛。每个球队将为球迷举办特别活动,所以一定要检查你最喜欢的网站,FACEBOOK的网页和推特详情。这个赛季我们期望可以带给你你喜欢的NBA篮球的更多东西:难以置信的竞争,巨大的兴奋和世界上最好的运动员的辛勤工作和奉献。
谢谢你作为一名NBA球迷。我希望你喜欢这个承诺给你带来更多兴奋的赛季。
诚挚的
David J. Stern
NBA Commissioner
云的四季
亲爱的球迷,
代表整个NBA大家庭,我想在过去的几个月中,你要感谢你的耐心和支持。新的集体谈判协议的目的是提供更具竞争力的平衡我们的联赛,我们的球员奖励的强劲表现,并改善其经济,加强我们的游戏。我们相信,这一协议将有利于我们的球队,球员,最重要的是,球迷,使NBA的强。

在今后几天和几周内,我们都希望您将享受运行本赛季开始的自由球员训练营和季前赛,。每个NBA球队将会为球迷举办的特别活动,所以一定要检查有关详细信息,您最喜欢的球队的网站,Facebook页面,或Twitter的饲料。本赛季,我们期待着为您带来一切关于NBA篮球的热爱更令人难以置信的竞争,巨大的兴奋,和无休止的辛勤工作和奉献世界上最好的运动员。

感谢您作为一个NBA球迷。我希望你喜欢的季节,它有望成为一个最令人兴奋的的。

此致

大卫J.斯特恩
NBA专员
匿名用户
楼上英语很好!