急求服装英语翻译,悬赏200分

这是一款8片插肩袖夹克,所用面料为羊毛,亚麻混纺,袖口和下摆用罗文针织。,所用色彩为灰色,黑色,咖啡色。领子为立领设计,前中为拉链设计,前片有两个插袋,为双开线插袋。制作... 这是一款8片插肩袖夹克,所用面料为羊毛,亚麻混纺,袖口和下摆用罗文针织。,所用色彩为灰色,黑色,咖啡色。领子为立领设计,前中为拉链设计,前片有两个插袋,为双开线插袋。制作工艺:先对前兜进行制作,然后对插肩袖合中缝,合袖子侧缝的时候直接和前后衣片进行相合,缝合衣片侧缝,到这个时候就可以绱里子了,里子缝合和衣片相同,前片里子和贴边相合。最后前袖口和下摆缝合罗纹针织,最后绱立领,在缝合下摆和领子的时候运用包缝。注(翻译上面一段话,不要直接回复,回复邮箱147072817@qq.com) 展开
123哈哈自行车
这是一款8片插肩袖夹克,所用面料为羊毛,亚麻混纺,袖口和下摆用罗文针织。,所用色彩为灰色,黑色,咖啡色。领子为立领设计,前中为拉链设计,前片有两个插袋,为双开线插袋。制作工艺:先对前兜进行制作,然后对插肩袖合中缝,合袖子侧缝的时候直接和前后衣片进行相合,缝合衣片侧缝,到这个时候就可以绱里子了,里子缝合和衣片相同,前片里子和贴边相合。最后前袖口和下摆缝合罗纹针织,最后绱立领,在缝合下摆和领子的时候运用包缝。

This is a 8 piece raglan sleeve jacket, the fabric of wool, linen blended, cuffs and hem Roman Tam knitting. , the colour is gray, black, brown. The collar to collar design, front zipper design, before the film has two pockets, pocket for double line. Manufacturing process : first the front pocket for production, and then on the raglan sleeves and raphe, and sleeve side seam when the direct and front and rear garment piece for consistency, suture piece side seam, this time can be a lining, lining stitching and garment piece, front sheet lining and welt consistency. The last cuffs and hem stitch knitted rib, finally a collar, in stitch hem and collar when applying a packet seam.
小乐狠痴线
这是一款8片插肩袖夹克,所用面料为羊毛,亚麻混纺,袖口和下摆用罗文针织。,所用色彩为灰色,黑色,咖啡色。领子为立领设计,前中为拉链设计,前片有两个插袋,为双开线插袋。制作工艺:先对前兜进行制作,然后对插肩袖合中缝,合袖子侧缝的时候直接和前后衣片进行相合,缝合衣片侧缝,到这个时候就可以绱里子了,里子缝合和衣片相同,前片里子和贴边相合。最后前袖口和下摆缝合罗纹针织,最后绱立领,在缝合下摆和领子的时候运用包缝。