求一段话的日文翻译

不管我人多么平庸,我总觉得我对你的爱很美,我把我整个的灵魂都给你,连同它的怪癖,耍小脾气,忽明忽暗,一千八百种坏毛病,它真讨厌,只有一点好,爱你。翻译成日文。谢谢。... 不管我人多么平庸,我总觉得我对你的爱很美,我把我整个的灵魂都给你,连同它的怪癖,耍小脾气,忽明忽暗,一千八百种坏毛病,它真讨厌,只有一点好,爱你。翻译成日文。谢谢。 展开
行调8
个人自己翻译的,不知道效果如何,看了再说.
(La La Land是牌名,不翻译)

I am confident
我很自信
But I still have my moments
但我仍然在犹豫
Baby, that's just me
宝贝 那就是我
I'm not a supermodel
我不是一名顶尖模特
I still eat McDonalds
我仍然在享受麦当劳
Baby, that's just me
宝贝 那就是我
Some may say I need to be afraid of losing everything
也许我需要害怕失去一切
Because of where I had my start
因为那里是我的出发点
And where I made my name
在那里我给自己命了名
Well everything's the same
所有东西都是一个样
In the la la land machine
在这“La La Land”机器
Who said I can't wear my
谁说我不能穿上
Converse with my dress?
我的匡威牌裙子?
Oh, Baby, That's just me
噢 宝贝 那就是我
And who said I can't be single
谁说我不能当单身贵族
I have to cuz what I'm mingle
我只能这样做 因为我跟他们混合在一起
Baby, That's not me
宝贝 那不是我
Some may say I need to be afraid of losing everything
也许我需要害怕失去一切
Because of where I've if I started
因为如果我在那里出发了
Where I made my name
在那里我起了我的名字
But everything's the same
所有东西都是一个样
In the la la land machine
在这“La La Land”机器
Tell me do you feel the way I feel
告诉我 你能体会到我的感觉吗
Cuz nothing else is real
因为没有一个是真的
In the la-la land machine
在这“La La Land”机器
Some may say I need to be afraid of losing everything
也许我需要害怕失去一切
Because of where I've if I started
因为如果我在那里出发了
Where I made my name
在那里我起了我的名字
When everything's the same
当所有东西都是一个样
In the la la land machine
在这“La La Land”机器
Well, I'm not gonna change
所以 我不会改变
In a La-la land machine
在一个“La La Land”机器
Well I will stay the same
所以 我会支撑着
In the la la land machine
在这“La La Land”机器
Machine
机器
I won't change anything of my life
我不会改变我所有的生命
I'm staying myself tonight
今晚我会支撑自己

私が人にどれほども凡庸な気があなたの爱に対してとても美しくて、私は私のすべての霊魂もあなたを受け取り、それをかろんずる性癖うとして,つむじ曲がり、涂りつけ、一千八百种の癖があって、それは本当に嫌いになったということだけは良くて、あなたを爱します。 赞同0| 评论
ysvvz01
私が人にどれほども凡庸な気があなたの爱に対してとても美しくて、私は私のすべての霊魂もあなたを受け取り、それをかろんずる性癖うとして,つむじ曲がり、涂りつけ、一千八百种の癖があって、それは本当に嫌いになったということだけは良くて、あなたを爱します。
零思考
私の人々が、私はいつも私はあなたの美しい爱と思う、私はあなたにその癖を持つ私の全体の魂、、ささいな気性、暗い、1800种类の悪い习惯の、それを与えたか平凡どんなに本当に迷惑な、と少しだけ良いですが、あなたを爱して。