求高手翻译

FailurebyeitherPartytoinsistuponstrictperformanceofanyprovisionhereinbytheotherPartys... Failure by either Party to insist upon strict performance of any provision herein by the other Party shall not be deemed a waiver by such Party of its rights or remedies, or a waiver by it of any subsequent default by the other Party, and no waiver by a Party shall be effective unless it is in writing and duly executed by such Party

In case any provision hereunder is determined by an arbitrator or by a court of competent jurisdiction to be invalid, illegal or unenforceable, such provision shall be automatically reformed and construed so as to be valid, legal and enforceable to the maximum extent permitted by law or equity while preserving its original intent. The invalidity, illegality or unenforceability of any part of this Agreement shall not render invalid the remainder of this Agreement.
(合同或协议)任一方不能严格履行此中条款(的行为),不能被另一方认为放弃该方权利及补偿,或被认为对另一方后续违约的放弃,并且除非各方以书面形式达成协议并实质执行,均不能构成有效弃权。

如果此中任何条款被胜任的(具备相关资格的)仲裁员或法庭裁定无效、违法或不可执行,则该条款应在维持其原意图的基础上,自动调整其效力范围以使其最大成都的满足相关法律法规(要求的)的有效性、合法性及可执行性。协议中任何无效、违法或不可执行的部分都不对协议其他部分产生影响(或使其他部分无效、违法、不可执行)。

人工翻译,仅供参考
hutanxiaoxue
任何一方依据条款的约定要求对方严格履行的失败,都不能认为是要求的一方放弃权利、放弃要求赔偿,或者放弃另一方任何接下来的不履行行为。任何一方只有在书面的正式的履行以后的弃权才是有效的。
如果以下任何条款被仲裁员或者有管辖权的法庭认定为无效的,不合法的或者不能强制履行的,这样的条款将自动变更、解释以使按照条款最原始的目的在法律或者公平允许的范围内最大可能的使条款有效、合法和可以强制履行。本合同的无效、不合法或者不能强制履行的任何一方都将不补偿合同的其余方。

这到底是什么条款,这么严格啊???????
20000408CY
任何一方坚持严格的性能的任何条款,另一方本不应被视为放弃该方的权利或补救,或者放弃任何后续违约的另一方,并且放弃一方生效,除非它是书面的,一方正式签署

如果本协议项下任何条款是由仲裁员或司法管辖权的法院为无效、非法或不可执行,这些条款应解释为自动改革和有效的法律与法律允许的最大限度普通法或衡平法,又能保留自己的初衷。违法、无效或不可执行,本协议任何部分不得渲染的剩馀的协议无效。