求英语翻译。谢谢大家。。

Puteverythingonatableandletpeopletakethethingstheywant-it'sfreestuffandit'srecycling!... Put everything on a table and let people take the things they want - it's free stuff and it's recycling!
请问句中stuff 是什么意思啊,谢谢。
百度网友a097e7a
直译为
“把所有东西放在桌子上让人们去拿他们想要的-免费的东西而且是可循环利用的”

山下文也写点 放在文章中理解 这单看 也不知道想表达什么意思
Spiiker_Summer
Put everything on a table and let people take the things they want - it's free stuff and it's recycling!
把所有的东西都放在桌上,让人们拿他们想要的东西--它们是免费的与可回收利用的!
匿名用户
一切都放在桌上,让人们拿他们想要的东西 — — 它是免费的东西和它回收 !
墨墨1233
把所有的东西放在桌上,让人们拿自己想要的-这是免费而且可循环利用的