帮忙翻译一下,急用!!!!!!拜托了!!!!!!!谢谢!!!!!!!

LudwigvanBeethovenwasborninBonn,Germany,onDecember16,1770.Hisfatherandgrandfatherwere... Ludwig van Beethoven was born in Bonn, Germany, on December 16, 1770. His father and grandfather were both musicians.

Beethoven revealed his own musical talents when he was very young. At the age of 7 he was playing in public.

In 1787 Beethoven traveled to Vienna and met his idol, Mozart1. After playing a little on the harpsichord2 he asked for a theme, on which he improvised3 so wonderfully that Mozart listened with interest and said, turning to the other musicians present: “ This young man will leave his mark in the world some day.”

But Beethoven could not stay in Vienna. His mother fell ill, and he rushed back to Bonn.

In 1792 Beethoven returned to Vienna, where he spent the rest of his life. He became a pupil of Haydn’ s4 but was dissatisfied with his method of teaching. In order not to offend the famous master, he took lessons in secret from another composer, Joan Schenk.

Nevertheless, he quickly became famous. Then tragedy struck. He discovered that he was slowly becoming deaf. This was the great crisis of his life.
rongyili520
贝多芬于1770年12月6日出生在德国波恩,他的父亲和祖父都是音乐家出身.
贝多芬在很小的时候就展现出了他的音乐天赋, 在7岁是时候就公开演出.
1787年贝多芬到维也纳旅行,遇见的他的偶像莫扎特.当他演奏大键琴,他要求给个主题,他的临时演奏如些的棒,莫扎特专注地听着,对其他音乐家说道: :“这孩子有一天会在世界上留下英名。”
但是贝多芬不能呆在维也纳,他母亲生病了,他急匆匆地赶回波恩.
1792年贝多芬回到维也纳 ,他在那时度过了他的余生.他成为了海顿的学生,但他满意他的教学方法,为了不冒犯这们知名的大师,他偷偷地从另外一个创作者Joan Schenk.那里学习.
然而,他很快成名了,然后悲剧发生了,他发现他渐渐地失去听觉.这是他生命中巨大的危机
tyj15192
路得维希货车贝多芬在波恩出生, 德国, 在 1770 年十二月 16 日. 他的父亲和祖父都是音乐家。

当他非常年轻的时候,贝多芬显示了他自己的音乐人才。 在 7 的时候,他正在当众玩。
在 1787 年,贝多芬到维也纳而且遇到了他的偶像,莫札特 1 世。在大键架 2 上稍微玩他之后要求一个主题, 在那里他如此令人惊奇地即席而作 3了,因而莫札特以兴趣听了而且说,求助于出席的其他音乐家: " 这个年轻的男人来日将会在世界上永留痕迹。”

但是贝多芬无法留在维也纳。 他的母亲生病了,而且他冲回到了波恩。

在 1792 年,贝多芬回到了他渡过了他的生活的其余者的维也纳。 他变成了一个海顿的学生' s 4 但是与他的教学的方法一起使感觉不满。 为了不要犯罪出名的主人,他参加了来自另外的一个作曲家,琼 Schenk 的秘密的课。

然而, 他很快地声名大噪了。 然后悲剧打。他发现了他慢慢地正在变成聋。 这是他的生活的棒危机。
Meinteil
路德维格.范.贝多芬1770年12月16日出生于德国波恩。他的父亲和祖父都是音乐家。
贝多芬很小的时候就展现出了他的音乐天赋。早在他7岁的时候,就开始在公众场合演奏了。
1787年,贝多芬来到了维也纳拜访他的偶像莫扎特。在演奏了一小段羽管钢琴奏鸣曲后,贝多芬要求要在一个主题下演奏。贝多芬即兴的精彩演奏使莫扎特听得非常投入非常感兴趣,他转过去对在场的其他的音乐家们说:“这个年轻人有一天会在世界上名留青史的。”
但是贝多芬不能久留在维也纳。他的母亲生病了,他赶回了波恩。
1792年,贝多芬重回维也纳,并在那里度过余生。他成为了海顿的学生,但是对他的教授方法感到不满。为了不得罪这位著名的音乐大家,贝多芬私密地在另外一位作曲家约翰·申克。
尽管如此,贝多芬很快成名了。后来,悲剧临头,他发现自己在慢慢变聋。这是他生命中的巨大危机。