求英语高手翻译!!

ItwasSunday.InevergetupearlyonSundays.Isometimesstayinbeduntillunchtime.LastSundayIgo... It was Sunday. I never get up early on Sundays.

I sometimes stay in bed until lunchtime. Last

Sunday I got up very late. I looked out of the

window. It wasdark outside. 'What a day!' I thought.

It's raining again.' Just then,the telephone rang.

It was my aunt Lucy. 'I've just arrived by train,'

she said. 'I'm coming to see you.' 'But I'm still

having breakfast,' I said. 'What are you doing?'

She asked. 'I'm having breakfast,' I repeated. '

Dear me,' she said. 'Do you always get up so late?

It's one o'clock!'

小弟不才.求高手翻译整篇内容.感激不尽..!
王老吉wzw
这是星期天。我从来没有在周日早起。

我有时会留在床上,直到午餐时间。最后

星期天,我很晚才起身。我看了看出来的

窗口。它wasdark外。 “这一天!”我以为。

这是下雨了。“就在这时,电话铃响了。

这是我的阿姨露西。 “我刚刚抵达的火车,”

她说。 “我来看望你。” “但我仍然
吃早餐,“我说。 “你在做什么?”

她问。 “我吃早餐,”我重复了一遍。 “

亲爱的我,“她说。 “你总是这么晚才起床?

它的一个点了!“
葑茈文
今天星期天,我星期天从不起早床。有时候我会一直在床上呆到午饭时间,星期天我起的很晚,朝窗外看去,天还是黑的,“什么日子啊”我心里暗想着,又下起了雨,就在那时,电话响了,是我阿姨打过来的,她说道:“我刚刚坐火车过来了,现在去看你的。”“但是我还在吃早餐”我说道,”你在干什么”她问道,“我在吃早餐”我重复道,“亲爱的”她说道“你是不是经常这么晚起床啊?现在都一点钟了!”
匿名用户
那是个星期天。我星期天从不早起。我有时候呆在床上直到吃午饭的时候。上星期我起得非常晚,我看向窗户,。。。。。。
Sinosophy
New Concept English里面的,直接找翻译好了!不过,读懂了翻译不等于真懂了英文!
Ray_Angle
新概念2第2篇吧= =。。。我在背。。