英语作文(初一水平)60字左右

某校决定让学生轮流打扫厕所,以此作为教育学生的一种方式,这件事在学生中引起了强烈的反响,请你把下列同意与不同意整理成一篇书面材料,报告给学校同意不同意1.多数学生是独生子... 某校决定让学生轮流打扫厕所,以此作为教育学生的一种方式,这件事在学生中引起了强烈的反响,请你把下列同意与不同意整理成一篇书面材料,报告给学校
同意 不同意
1.多数学生是独生子女,不会做事 1.很脏,容易使学生生病

2.学会做艰苦的工作 2.这不是学生该干的事

3.学会理解清洁工人的劳动 3.打扫课室卫生就够了
小幽英语分享

A school made a plan that every student should clean the toilet room by turn in order to educate their students.But many people have their opinions about it .
Some agree to it and they think most of the students are only children and they don't do housework .It is right to let them do it and they can understand the cleaners' work.
While some don't agree .They think the work is dirty and it can make them fall ill .The students should clean only their classroom instead of the toilet.
哇,太难了,我都读初二了,这对偶来说还是很难
追问
唔...帮帮忙啦
追答
自己想想先用中文列好提纲,然后在网页上翻译出来,就行了