求助外贸英语翻译 小女子不胜感激

Allexportcharges,leviesanddutiesoncargoshallbefortheSeller'saccountinfull,similarlyal... All export charges,levies and duties on cargo shall be for the Seller's account in full,similarly all import charges,levies and duties on cargo shall be for the Buyer's account in full. 展开
零肆好玩
All export charges,levies and duties on cargo shall be for the Seller's account in full,similarly all import charges,levies and duties on cargo shall be for the Buyer's account in full.
所有出口费用以及货运税务责任全部由卖方承担。同样,所有进口费用以及货运税务责任全部由买方承担。
绪韫2Z
All export charges,levies and duties on cargo shall be for the Seller's account in full,similarly all import charges,levies and duties on cargo shall be for the Buyer's account in full.
所有货物的出口费用,税收及关税须全部由卖方承担,同样,所有货物的进口费用,税收及关税须全部由买方承担.
提拉弥散
在货物上的所有的输出品费用、征税和税金为卖方将是\'s 帐户在全部方面,同样地在货物上的所有的进口货费用、征税和税金为买主将是\'在全部方面的 s 帐户。
帐号已注销
出口所需的费用以及税务全由卖方负责,同样进口所需的费用以及税务全由买方负责