请英语高手帮忙解答英语选择题5道~~~

1.Theyhave_______pricesofmedicinesforthebenefitofthepeople.A.figuredoutB.stoodbyC.bro... 1. They have_______ prices of medicines for the benefit of the people.
A. figured out B. stood by C. brought down D. composed of
2. How could he_____ believing that she was changing her mind.
A. expose to B. contribute to C. break into D. keep from
3. You have done quite enough work for today, now_________ for a bit.
A. make it way B. make it relaxed C. take it relaxed D. take it easy
4. They were______ firm in their opposition to the constitution.
A. elegantly B. absolutely C. evenly D. exactly
5. They must be much annoyed that the buses here come and go___________.
A. lately B. unsteadily C. frankly D. unequally
春暖花未开10
1. C bring down 降低
2.D keep sb from doing sth 阻止某人做某事 原句为:How could he keep you from believing that she was changing her mind? 句意为:他怎么可能阻止你相信她在改变主意?
3.D take it easy 放松
4.B absolutely 绝对地,完全地
5.B unsteadily 不稳定地,在这可理解为反复无常地,没有规律地
百度网友08561b037
1、C brought down 是使……下降,使……降低的意思,符合题目降低药物价格的意思
2、暂时还不知道
3、D take it easy 是放松的意思 ,没有C那种表达法
4、B absolutely 有绝对地,完全的意思
5、B unsteadily 就是反复无常的,易变的。其他词都没有这个意思,unequally不相等的,不同的
痴人刘
CCDBB
break into:突然...起来
我的理解句意应该是:他怎么会突然相信她会改变主意?
荷子54748
CBDBB自己做的。望斟酌后遴选。
55招财进宝88
1. C 2. D 3. D 4. B 5. C
但愿能帮的上你!
蒋婷婷911
1.c 降低 2.d keep from doing 忍住不做某事 3. d 放松,休息,别过度劳累 4.b 完全 5.b 不稳定的,不固定的