求英语达人帮忙翻译,不要翻译软件翻译的

1,Inmanycountries,themainreasonpeoplecometoliveintownsandcitiesiswork,afteroneortwola... 1,In many countries, the main reason people come to live in towns and cities is work ,after one or two large factories have been built in or near a town, people come to find work , and soon an industrial area begins to grow。There is usually a residential area nearby, where the factory workers live。
2,There are thousands of books in libraries and bookstores,and many of them written specially for boys and girls。Each year,several thousand new books are published to join the list of interesting books。 But trying to find the right books-books you want to read-can become quite difficult。 Some books will be too difficult for you, some too easy, others too long。Books may be written on subjects that don’t interest you。Not everyone wants to read about snakes,or houses,or undersea-diving,or girls in boarding schools。
3,A child learning to talk does not learn by being corrected all the time:if the child is corrected too much,he will stop talking。He notices a thousand times a day the difference between the language he uses and the language those around him use。 Bit by bit,he makes the necessary changes to make his language like other people’s。
舞影仙子
1在我的家乡,人们主要是靠上班工作维持生活,在城乡的附近,随着一个两个工厂的建立,人们开始在工厂找工作并且慢慢的发展,在工厂的附近有住宅区,工人们就住在那里。
2在图书馆或者书店会有很多书,通常是女孩或者男孩阅读的比较多。每年会有很多新书增加到里面,所以你想找到你想阅读的书就很难,有一些书是你不愿意去读的,因为或者太容易或者是太长。各种专业的书你也不愿意去读的,并不是每个人都愿意去读一些关于snakes,或者房屋建造,潜水或者是寄宿学校的女生。
3一个小孩学习讲话的时候总是不愿意改正他们说错的话,如果一直被纠正,那么他们就不愿意再去说话了。他会注意到在很多次说话之后发现自己和别人说的不同,慢慢的就学会了怎样去说话了。
wudiefeixue
1,在许多国家,人来城镇或住在城镇主要的原因是为了工作,一个或两个大型工厂已建或附近的一个小镇,人们来寻找工作,并很快的一个工业区开始生长。通常有一个住宅区附近,厂里的工人在那里生活。
2,有成千上万的书籍在图书馆和书店,其中许多书特别为男孩和女孩而写,每年有数千出版的有趣的新书加入,但试图找到正确的书籍,书籍要读会变得相当困难。有些书会太为难你,有些太容易了,其他时间过长。书籍可写不感兴趣的科目上,不是每个人想读的蛇,或房屋,或海底潜水,或女孩在寄宿学校。
3,孩子学说话,不被纠正了所有的时间学习:如果孩子纠正太多,他将停止谈论他注意到一千倍一天他使用的语言和语言之间的差别那些他身边使用比特位,他做必要的修改,使他像其他人的语言。
飞翔的馍馍头
把分给我,一会就可以翻译好! 是害怕同时还有其他人一起翻译,浪费时间!考虑一下