帮忙翻译英语啊!急!急!

LifeforCathyTaylor’schildrenisverybusy.Theirschooldaysarebusyenough.Afterschool,thoug... Life for Cathy Taylor’s children is very busy. Their school days are busy enough. After school, though, Cathy takes the two boys from football to basketball. Then she has to take her daughter to piano lessons. The tired children don’t get home until 7pm.they have a quick supper, and it’s time for homework. The Taylors are like many American and British parents. They take their children from activity to activity, and try to fit as much as possible into their kids’ lives. Doctors say many children are under too much pressure. Teachers complain about teaching tired kids in the classroom. Most children take part in after-school clubs. Activities includes sports ,language learning, music , and math classes. Pushy parents are nothing new ,but now parents seem to push their children a lot more. Parents see other children doing a lot of things, and they feel their own children should do the same. Linda Miller, a mother of three in London, knows all about such pressure. ”In some families, competition starts from a very young age,” she says. ”Mothers send their kids to all kinds of classes when they are very young. And they are always comparing them with other children. It’s crazy. People shouldn’t push their kids so hard.” Dr Alice Green agrees. She also says that these children may find it hard to think for themselves when they are older.” parents are trying to plan their kids” lives for them. When these kids are adults, they might find it difficult to plan things for themselves.” Parents should learn to give their kids a bit more time to themselves. On the one hand , children need organized activities. On the other hand ,they also need time and freedom to relax, and they need time to do things by themselves.越快越好 展开
crystal9285
凯西泰勒的孩子们的生活非常繁忙,每天他们在学校里忙碌着。放学后,凯西还要带她的两个儿子到篮球场和足球场,然后带她的女儿去上钢琴课。三个孩子直到晚上7点才回家,他们快速地吃完晚饭,就去做家庭作业。泰勒夫妇就像许多美国、英国父母一样,他们带着孩子参加一个又一个活动,并且尽可能地去适应他们孩子的生活。医生说许多孩子已经背负了太多的压力,老师们抱怨孩子们在教室里很疲惫。大多数的孩子们参加课后俱乐部,活动包括运行,语言学习,音乐,数学课。许多家长望子成龙,但现在家长让他们的孩子背负了太多。父母们看到其他的孩子学了很多,所以觉得自己的孩子也要这样。琳达米勒,生活在伦敦的一位三个孩子的母亲认识到了这些压力“在一些家庭,孩子很小的时候就开始了竞争”她说,“当孩子还很小时,母亲们送自己的孩子上各种课程,她们总是把自己的孩子与其他孩子比较,这太可怕了,家长不应该让孩子这么痛苦”。爱丽丝格林医生同意这个说法,她也说当这些孩子长大后,很难进行独立思考,家长们为孩子的生活计划好了一切。当这些孩子成年后,他们会发现很难自己进行规划。父母们应该学会给孩子更多的时间。一方面,孩子需要组织活动,另一方面,他们也需要时间放松,他们需要时间做些自己的事情
凯西。泰勒孩子们的生活很忙。他们学校的一天很忙。放学后,凯西带两个男孩共足球到篮球。然后她带女孩去上钢琴课。疲惫的孩子们直到下午七点才回家。他们简单吃点饭,就去做作业。泰勒跟很多美国和英国父母一样。她带他的孩子从一个活动到另外一个活动。 医生说很多孩子承受压力太大,老师抱怨在教室里给疲惫的孩子上课。许多孩子参加课余活动。活动包括运动、预言学习、音乐和数学课。有进取心的父母不新鲜,但是父母好像更多的逼迫他们的孩子。父母见其他孩子做很多事情,他们感觉自己的孩子应该做同样的事情,琳达是伦敦三个孩子的母亲。了解这些压力。在一些家庭中,很小年龄就开始竞争。母亲送他们非常小的的孩子去各种补习班。他们经常把自己的孩子与其他孩子比较。很疯狂。人们不应该那么厉害的逼迫孩子。
Dr Alice Green 同意这种观点。她还说当这些孩子长大时,孩子们很难想到自己。父母想规划孩子们的生活。当孩子们成年了,他们会发现规划自己的生活有困难。 父母应该给孩子一点时间。另外,孩子们需要有组织的活动,但同时他们也需要时间和自由去放松自己。他们需要时间独立做事。
jennyhanjuan
Cathy Taylor的孩子们的生活非常繁忙。他们的学校生活已经够充实了。然而放学后,Cathy要带两个男孩去练足球和篮球。然后她要带她的女儿去上钢琴课。疲惫的孩子们直到晚上7点才能到家。迅速的吃个晚饭然后要坐家庭作业。Taylors夫妇正如美国和英国的父母那样,带着他们的孩子从一个活动到又一个活动,尽其所能适应孩子的生活。医生说很多孩子压力过大。老师抱怨孩子们在课堂上无精打采。大部分孩子参加课外活动,包括运动,语言,音乐,和数学课程。奋发的父母并不新鲜,但是现在的父母寄予孩子过大的压力。父母们看其他孩子做很多,觉得自己的孩子也应该做同样的。Linda Miller,伦敦2个孩子的母亲,知道这种压力。“在有些家庭,从很小就开始竞争”她说。母亲们在孩子很小时就送去各种培训班,并且总是和其他的孩子比较。这很疯狂。人们不应给孩子这么大的压力,Alice Green博士同意。她也说这些孩子长大后也许会发现思考自己很难,父母总是试图规划孩子的生活。当这些孩子成人后,他们也许很难自己做规划。父母应学习如何给孩子自己更多的时间。一方面,孩子需要组织活动。另一方面,他们也需要时间和自由去放松,需要时间去做他们自己的事情。
elbow645
This is an anthem for heroism.The hero Old Sendiego failed to catch any fish for the past 84 days and he owed it to a grave bad luck.
安适又饱满丶福音7238
是歌手泰勒的吧