麻烦帮我翻译几句英语,谢谢了

1.Hisgirlfriend’sfathersawhimasamanwhocouldnotmakealiving.2.Thecoursewascanceledovert... 1. His girlfriend’s father saw him as a man who could not make a living.2. The course was canceled over the students’ protest.3. The problem is so difficult that we cannot work it out without the help of our teacher.4. Children tend to do/try their utmost when they know their parents are making similar efforts.5. The new teaching program didn’t work well in the school at the outset.6. I was kind of excited when I received the letter that offered me an interview.7. The school is scheduled to open on September 1.8. They appeared to offer a free computer, complete with software and a printer.9. In spite of hardships, they made real efforts that have resulted in more progress than expected.10. Many people make things more difficult for themselves because they still operate on the principle that you should not ask for help, or you might seem weak。 展开
亿里无云
1.他女友的父亲认为他不是可以过日子的男人。
2.课程经过学生的抗议取消了。
3.这个问题太难了,我们无法在没有老师帮助的情况下做出来。
4.小孩子们会在他们的父母做出相当努力的时候尽全力。
5.这个新的教学项目在一开始的时候开展的并不顺利。
6.我对于收到那封面试通知信有点兴奋。
7.学校安排在九月一日开学。
8.他们似乎提供免费的电脑,全套软件以及一台打印机。
9.除了艰苦,他们做出了实际的努力并产生了超出预期的进步。
10.很多人自己增加了事情的难度,因为他们仍然坚信一条理念:一个人不应该向比人求助,那是懦弱的表现。

以上,希望对你有帮助^_^
延静皖y4
1.他女友的父亲把他看作是一个不能谋生的人
2.课程由于学生的抗议被取消
3.这个问题太难了,没有老师的帮助我们不能完成
4.孩子们看到他们的父母做事努力会尽量尝试去模仿
5.新的教学大纲在刚开始的时候效果并不好
6.当我收到这份通知我去面试的信时我有点儿兴奋
7.学校定于 9 月 1 日开放
8.他们看来会提供一台免费的计算机,配有软件和打印机
9.尽管困难,他们作出的真实努力导致结果比期望的有更大的进展
10.许多人使事情变得更难是由于他们还有着不应该寻求帮助,否则会令你看起来懦弱的原则
百度网友7c0a19e
1.他的女朋友的父亲把他当作一个人无法谋生。
2.这门课程被取消了在学生的抗议。
3.这个问题太难了,没有老师的帮助我们不能解决。
4.孩子们会尽最大的努力当他们看到他们的父母尽了相同的努力.
5.新教学计划在刚开始时并没有起什么作用.
6.当我收到那封给我一个面试的机会的信时,我特别激动.
7.学校预计打开年9月1日。
8.他们提供了一台带了软件和打印机的电脑.
9.尽管有困难,结果他们比预期中尽了更大的努力.
10.许多人把一些事情变得复杂,因为他们一直坚持就是不能向别人寻求帮助,否则就会显得自己很无能.
罕乌7536
他女朋友的父亲