帮忙翻译下一段英语【尽量准确些】 谢啦

therearesomethingsaboutmyselfthatIreallylike.firstofall,Ialwaysdomyutmost.Inevergiveu... there are some things about myself that I really like.first of all,I always do my utmost. I never give up halfway without trying my best.for example,I have played the piano for more than twelve years.and now I am learning english everyday. secondly,I am good at making people laugh.I feel happy when people smile at the things I do.I make friends with everyone easily and now I have a lot of friends. of course,I also have my disadvantages.sometimes I feel that I am a bit selfish or careless.I want to overcome these faults so that I will make progress and people will love me better. 展开
明郎一潇
有些事情,我真的很喜欢自己做。首先,我总是尽我最大的努力去做那些我喜欢的事情。我从未中途放弃过。例如,我钢琴已经弹得超过12年了。现在,我每天学习英语。其次,我很擅长给人们带来笑容。我很高兴,当人们微笑地看着我做自己的事。我很容易的和大家成为朋友,现在我有很多的朋友。当然,我也有我的缺点。有时候我觉得我有点自私或粗心。我想要克服这些缺点,这样我才会取得进步,人们才会更爱我。
kkkkkxxx
这是一些有关我自己真正意义上喜欢的事情。首先,我总是尽我最大的努力去做好一件事。我从来没有做过在我没努力就半途而废的事情。例如,我弹钢琴已经超过十二年了。现在,我每天都在学习英语。其次,我很幽默。每当人们在笑我所做的事情的时候我觉得很开心。我和大家都能很快的交上朋友,所以现在我有很多朋友。
当然,我也有缺点。有时候,我觉得自己有点自私和马虎。我想要克服这些缺点这样我才会进步,让大家更爱我