帮忙跟我用机械英语给我翻译一哈,谢谢

Massproductionwhichisthefoundationmodernindustry,isbasedmeasuredandinterchangeablepar... Mass production which is the foundation modern industry, is based measured and interchangeable parts. Interchangeable production requires that parts be made according to engineering drawings and standards. No matter how carefully these drawings and specifications are prepared, they lose their value unless they are adhered to by the production department .It is the function of inspectors to see that that the standards established by the engineering department are maintained during manufacturing. When parts must be inspected in large numbers, 100%inspection of each part is not only slow and costly, but in addition does not eliminate all of the defective pieces. A technology known as Quality Control enables an inspector to sample the parts being produced in a mathematical manner and determine whether or not the entire stream of production is acceptable, provided that a certain known number of defective parts is allowed. 展开
毋飞鹏Ww
机器翻译的:
大规模生产,即现代产业的基础,是基于可测量和可互换的零件。可互换的生产,要求零件根据工程图纸和标准来生产。无论这些图纸和规格如何精心准备,除非他们依附于生产部门,否则他们就失去了自己的价值。由质检员来检查,零件的制造过程是否依据了由工程部门制定的标准。当零件必须大量考察时,100%的检验不仅缓慢而昂贵,且消除不了所有的缺陷件。一个叫数量控制的技术,只要一定的已知缺陷的部件数量是允许的,即可使质检员在检查样品生产时可以在数量上抽样检查,并以此确定整个生产流程是否可以接受。
Lcyandlhc
大规模生产,是现代工业的基础,是衡量和可互换零件。可互换零件的生产要求,按图纸和标准。不管如何,这些图纸和技术说明书仔细准备,他们失去了自己的价值,除非他们是坚持以生产部门。它的功能是检查人员看到,由工程部门建立的标准是在制造过程中保持。当零件必须大量检验,100%检查每一部分不仅是缓慢和昂贵的,而且无法消除所有缺陷件。技术称为质量控制使检查员样品零件生产中的数学方式和确定是否整个流的产品是可以接受的,但一定数量的不良品是不允许的。 Me,to.
六彗rd
大规模生产的基础是现代工业,是建立测量和互换部分。可互换零件生产需要,根据工程图纸和标准。不管这些图纸和技术说明书仔细准备,他们失去了自己的价值,除非他们是坚持的生产部门。它的功能是核查人员就可以看出这规定的标准在生产过程中保持工程部门。当部件必须检查以众多的人数,100%检验各部分的不仅是缓慢而昂贵,但是除此之外并不能消除所有的有缺陷的碎片。被称为质量控制技术使一位监察员来样品的部分从数学的方式产生;并决定是否整个流的生产是可以接受的,但一个已知的数量的零件有缺陷是被允许的。