英语短文翻译、算是笔友写的、帮我翻译的贴切生活一点、谢谢、帮我一下、

Thanksforyourmailresponse,it’spleasuretohearfromyou.Ifeelsopleasedtogetintouchwithyou... Thanks for your mail response, it’s pleasure to hear from you. I feel so pleased to get in touch with you and seek your interest for a decent relationship. Once again my name is Ms Ehivet Kafoumba, a citizen of Côte d'Ivoire in West Africa.

I am single, 23 years old, i could not finish my higher education due to war situation in my country. I am sorry to inform you that myself and my family suffered a tragedy out of civil war in my country and several political crisis. I am presently in Senegal as a refugee and i have decided not to go back to my country for now as a result of political instability, killings and several unrest.

However, i would like to discuss little about myelf. I am who i am and so much interested in true Fidelity, charity, honesty, wisdom and love, i like hanging out with decent friends at decent time and places, reading my books, traveling, i enjoy going to dinner, Cinema and mostly outdoor activities.

I would like you to tell me more about yourself such as your favorites, how old you are, what exactly do you do for a living and what is your nationality? Meanwhile, attached to this message are my pictures specially for you alone and i look forward to receive your pictures as you respond. I hope to hear from you soon. Thanks.
这颗甜很糖
很高兴能够收到你的回信(或者Email回复)。很高兴能与你取的联系,并且希望能够和你建立友好的关系。再一次向你介绍我自己,我来自西非 Côte d'Ivoire 的一个城市,我的名字叫Ehivet Kafoumba,年龄23岁。
由于在我的国家发生了战乱,所以我没能完成我的大学生活(高等教育)。我很难过的告诉你战争以及各种政治斗争给我及我的家庭带来极大的苦难。目前我在Senegal,由于政局动荡,不短的杀戮及战争,我决定暂时不我的家乡。
相对于前面提及的,我更想向你谈及我自己。我是一个忠诚、仁慈,诚实,智慧和爱的人。我喜欢用适当的时间和自己亲密的朋友(好朋友)呆在一起,看书或者旅游。我喜欢美食、摄影最喜欢户外运动。
我愿意你在回信中提到更多关于的信息,比如你的兴趣爱好,你的年龄,国籍以及你从事什么工作等等。同时,我在这封信里面附上了我的近照,并且希望在你的回信中同样收到你的相片。期待着你的回信。谢谢。
PS 嘿嘿 ,我也想看看照片...
仵沛凝rp
谢谢你的邮件回复,很高兴收到你的来信。我感到非常高兴与您取得联系,寻求您的利益,一个体面的关系。再次我的名字是Ms Ehivet Kafoumba,公民的Cô科特迪瓦在西非。

我是单身,23岁,我就不能完成我的高等教育由于战争情况在我国。我很遗憾地告诉你,我和我的家庭遭受了内战的悲剧在我国和一些政治危机。我目前在塞内加尔为难民,我决定不回去我的国家,现在由于政治不稳定,杀戮和一些动乱。

然而,我想讨论一下自己。我就是我,如此感兴趣,真正的忠诚,仁慈,诚实,智慧和爱,我喜欢与朋友在体面的时间和地点,读我的书,旅行,我喜欢去吃饭,看电影,主要是户外活动。

我想请你告诉我更多关于你自己如你的最爱,你多大了,你到底是做什么为生,你的国籍是什么?同时,此邮件的附件是我的照片,特地为你独自一人,我盼望收到你的照片你的反应。我希望听到你很快。谢谢。
Easysummer
- -这是一封诈骗信,先是像交朋友一样,聊这个聊那个,然后接着她会说,她父亲或者某个亲属给她留了遗产,但是这个遗产得有个国外的朋友帮忙转移,她本国内由于XXX原因不能提现。
于是,你要做XXX事情,汇一笔小钱过去干嘛干嘛。然后把这大笔美金转到你户头上,然后再转给她,事成之后,给你百分之十五的佣金。