请英语高手帮忙翻译一下!急!

TakethedemiseofAmesDepartmentStores.Thecompanypioneeredtheconceptofdiscountretailingi... Take the demise of Ames Department Stores. The company pioneered the concept of discount retailing in rural areas four years before Sam Walton got into the game. But it got reckless in its attempts to build a national presence. In its zeal to compete with Wal-Mart, Ames made a series of acquisitions, without adequately considering what it would take to win that battle. The moves didn’t
build on its core strength – merchandising – and exacerbated its greatest weaknesses: back-offi ce systems like accounting. For instance, after Ames acquired discount chain G.C. Murphy in 1985, it suffered an enormous amount of shrinkage (industry speak for theft) because it had no system for checking inventory. Disgruntled Murphy’s employees were reportedly stealing goods off delivery trucks and then logging complete shipments into stores. In 1987, Ames lost $20 million worth of merchandise and couldn’t tell why.
Even as the company struggled to integrate G.C. Murphy, Ames’s managers went for another, bigger, takeover – Zayre, for which it paid $800 million, a glaring overpayment. The company fi led for bankruptcy in 1990 but recovered, only to make the same mistake again. After struggling with the disastrous acquisition of Hills Department Stores, Ames again fi led for bankruptcy in 2000 and was liquidated in 2002.
zhaoyilinlllll
以灭亡的艾姆斯的百货商店。公司开创了低价零售业的概念在农村地区萨姆·沃尔顿的四年之前进入比赛的状态。但是它有马虎的它试图建立一个国家的存在。在它的热情与之竞争,沃尔玛、艾姆斯做了一系列的收购,没有充分考虑什么要获胜的战斗。这个举动不
建基于其核心力量- - - - - - - - - - - -它最大的恶化销售的弱点:back-offi ce系统,如:会计。例如,在获得折扣连锁店墨菲艾姆斯在1985年通告,而遭受了大量的收缩(行业说偷窃),因为它没有系统检查库存。不满的员工是据报道墨菲偷货物运输卡车,然后从测井完成装运走进商店。在1987年,艾姆斯失去了价值2000万美元的商品和不能说出为什么。
正如公司努力整合通告墨菲,艾姆斯的经理们去了另外一个更大的、接管- Zayre,因为它买时花了8亿美元,引人注目的多收款项退。公司在1990年导致破产金融中间人但痊愈,只有再犯同样的错误了。在与之抗争的灾难性的习得山百货、艾姆斯又过了破产金融中间人。2000年,被清算于2002年。
ccc然
以灭亡的艾姆斯的百货商店。公司开创了低价零售业的概念在农村地区萨姆·沃尔顿的四年之前进入比赛的状态。但是它有马虎的它试图建立一个国家的存在。在它的热情与之竞争,沃尔玛、艾姆斯做了一系列的收购,没有充分考虑什么要获胜的战斗。这个举动不  建基于其核心力量- - - - - - - - - - - -它最大的恶化销售的弱点:back-offi ce系统,如:会计。例如,在获得折扣连锁店墨菲艾姆斯在1985年通告,而遭受了大量的收缩(行业说偷窃),因为它没有系统检查库存。不满的员工是据报道墨菲偷货物运输卡车,然后从测井完成装运走进商店。在1987年,艾姆斯失去了价值2000万美元的商品
笑得那么美
以死亡埃姆斯百货公司。公司首创的概念,折扣零售业在农村地区四年前山姆沃尔顿进入游戏。但它有鲁莽的试图建立一个国家的存在。在其热情与沃尔玛的竞争,还制定了一系列收购,没有充分考虑怎样才能赢得这场战斗。动作不

建立在其核心力量–陈列–和加剧了其最大的弱点:back-offi行政长官系统会计。例如,在詹姆斯获得折扣连锁GC莫菲在1985,它遭受了大量的收缩(勤勉偷窃)因没有系统的检查清单。不满的雇员偷窃货物运输卡车,然后记录完整运往商店。1987,还失去了价值20000000美元的商品,不知道为什么。

即使公司努力整合更多·阿姆斯经理,又去,大,–扎耶尔接管,为它支付800000000美元,一个明显的多。本公司设备导致破产1990但恢复,只有再次犯同样的错误。经过努力的灾难性收购山百货,是我领导再次破产清算的2000和2002。