帮忙翻译一下

Bob'sBargainDepartmentStoreisthecheapeststoreintown.Thoughit'sthecheapest,itisn'tthem... Bob's Bargain Department Store is the cheapest store in town.Though it's the cheapest,it isn't the most popular.People don't shop there very often because lots of people say the things there are the worst in towm
The Lord and Lady Department Store sells very good things.They sell the most fashionable clothes and the best record players.And the most expensive,However people don't often shop there because the things are also the most expensive.And it is far form the town center.
The Super Saver Department Store is the most popular store in town.The things there aren't the cheapest,and they aren't the most expensive.It doesn't have the best things,and it they're more fashionable than the clothes at many other stores.And its location is convenient,too.
感伤的春雨
鲍勃特价百货店里卖的东西最便宜。尽管如此,这家店却不是镇里最受欢迎的。人们并经常去那儿,因为不少人说那儿的东西质量最差。

The Lord and Lady百货店卖的东西品质很棒。那儿有的是最时尚的衣服和最高档的唱片播放机--当然它们的价钱也是最高的。除了高价格外,这家店开得离市区很远,因此人们也不经常去那里购物。

最受欢迎的莫过于The Super Saver 百货店。那儿的东西价格居中,品质虽然不是最好的,但比起许多同类店的商品来说已算上乘。特别的这里的衣服比起许多其他店要更时尚。同时这店的地理位置也很优越。
lifujumplfj
Bob的百货店 是镇上最便宜的商店。尽管价格便宜,但是商店不是很受欢迎。人们很少去那里购物,因为很多人说那里的东西是镇上最差的。
Lord and Lady 贵族百货店 卖得东西很好。他们卖最时尚的衣服和最畅销的电唱机。然后人们也不常去那里购物,因为那里的东西是最贵的,并且商店远离镇中心。
超值百货店 是镇上最受欢迎的商店。店里物品的价格不会过高也不会过低。它的东西不是最好的,但是衣服都比其他店的时尚。同时,它的地点也很便利。
雾月霜天
Bob的廉价杂货店是镇上最便宜的商店。虽然是最便宜的,却不是最受欢迎的。人们很少去买东西,因为很多人说他的东西是镇上最烂的。

勋爵夫妇百货商店销售很不错的东西。他们卖最时尚的服饰和最高档的唱机,还有一些贵重物品。但人们不经常去购物,因为东西太贵了,而且它离镇中心实在太远了。

超级护卫百货商店是在镇上最受欢迎的商店。那里的东西不是最便宜的,也不是最昂贵的。它没有最好的东西,但他们比其他许多商店的衣服时髦,而且它的位置也很方便人们去购物。