请翻译高手帮我翻译一下吧,很紧急,拜托了!!!

Rooseveltandhisadvisersassumedthat,withouttheabilitytobuywarmaterials,theJapanesewoul... Roosevelt and his advisers assumed that, without the ability to buy war materials, the Japanese would have to abandon their program of conquest. for the Japanese, this was indeed a possible course ,but not a desirable one .they had an alternative, though it would amount to a desperate gamble .to get the oil, tin and rubber they needed, they could seize the sources in British and Dutch east indies. This, they realized, would likely lead to war not only with great Britain and the northlands but also with the United States. 展开
leon921269
罗斯福及其顾问们设想,日本如果没有能力购买战争物资,将不得不放弃其征服计划。对日本来说,这确实是一个可能的做法,但不是一个可取的做法。他们有一个替代方案,但这将是一个绝望的赌博。要得到他们所需要的石油,锡和橡胶,他们可以截取英国和荷兰东印度群岛的来源。他们认识到,这很可能会导致与大不列颠及荷兰的战争,而且还要与美国开战。
yisaniya
Roosevelt和他的顾问们认为,由于没有购买战争物资的能力,日本人必须放弃他们的掠夺计划。对日本人来说,这的确是可能的,但不是最令人满意的结果。他们有一个选择,而相当于孤注一掷。为了得到他们所需要的石油,锡和橡胶,他们可以抓住英国和荷兰东印度的资源。因此,他们抓住的东西,有可能不仅导致大英国以及北地,而且导致美国的战争。
匿名用户
罗斯福和他的顾问们认为,没有能力买战争物资,日本将不得不放弃他们程序的征服。日本,这的确是一个可能的路线,而不是一个理想的一个。他们有一个选择,虽然它总额将达到一个绝望的赌博。去油、锡、橡胶他们需要,他们就可以抓住来源在英国和荷兰东印度群岛。这一点,他们意识到,可能导致战争不仅与大不列颠和北国而且日
gloria_qu
呃。。。没有内容么><