帮忙一下英语翻译

不能只复制Google翻译的但可以用Google翻译改得通顺一点,不离原意,最好能原原本本翻译过来。谢谢啦。Sportscanhelpyoukeepfitandgetin... 不能只复制Google翻译的
但可以用Google翻译改得通顺一点,不离原意,最好能原原本本翻译过来。谢谢啦。
Sports can help you keep fit and get in touch with nature .However, whether you are on the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.
Some sports are resource-hungry. Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(球场) in good condition. This causes major environmental effects. For example, in the dry regions of Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas.
There are many environment-friendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You don’t need any special equipment except a good pair of shoes; and you don’t have to worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.
Whatever sport you take up, you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be “green gyms”. They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoors, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, it’s free.
  64. Which of the following is the author most probably in favor of?
zehuoxing
做运动能帮你保持体形并更亲近大自然,然而不关你是登山,冲浪或者是打高尔夫(这里在草上的运动可不止这么一种,暂时就用高尔夫吧,呵呵),你应该注意到你选择的运动会对环境造成很大的影响。
一些运动会耗费大量的资源,例如高尔夫,建造高尔夫球场会消耗大面积的土地和水资源。为了保持球场的整洁会使用大量的化学物质和能源,这样就造成了很大的环境问题。例如在葡萄牙和西班牙的干旱地区。建造高尔夫球场经常造成一些区域的供水不足。
当然也有运动不会对环境造成影响,例如跑步,除了一双鞋子之外你不需要其他的工具,而且你也不需要投入很多的物力财力,既简单又明了,跑步也能帮你保持体形,经常跑步能加强心脏和骨骼功效。研究表明,每天20分钟的跑步量能减少情绪焦虑,改善睡眠,控制体重(就是不长胖的意思了,呵呵)。
不管你选择那种运动,最好选择绿色环保的,并选择无污染的运动器具和可回收的运动产品。不管怎样最终的目的是达到绿色健身的效果,他们可以很好的代替传统的健身俱乐部和运动该中心,绿色运动者们经常在户外,乡下或者其他空旷的地方做运动,而且不许要特别的设施。最重要的是,这些根本不花钱。
这是篇阅读理解吧,当然能帮你这一回可定帮不了你很多回,最好是多练练,自然就会了,新年快乐哈,希望对你有帮助.
琦缘草
运动能帮你保持健康,与大自然更多的亲密接触。然而,不关你事选择在山上,在水里,或者在草地上运动,你都应该清楚这一点——你的这些选择会对环境有很大的影响。
一些运动非常浪费(占用)资源。就拿高尔夫球来说吧,这项运动不仅需要占用大片的乡村土地,也要用掉好几顿水。除此之外,各种各样的化学制品和大量的能量也要被用掉以保持球场的正常状态,这就是造成环境影响的主因了。举个例子,在葡萄牙和西班牙的干旱地区,盛行的高尔夫运动就应该对水资源短缺负最大责任。
也有许多环境友好型运动。竞走就是一项值得你现在就做的运动。除了一双好鞋,你不需要任何特殊装备,你也不用担心资源和花销。竞走既简单又实惠(免费),也能强身健体。如果你保持一个有规律的竞走,你的身心筋骨都会从中受益。专家说每天竞走20分钟能让你减少焦虑,提高睡眠质量,更好的控制体重。
不管你选什么样的运动,你都可以更“绿色点”,使用环境友好型运动装备,购买可回收材料制成的产品。但是最理想的目标应该是由“绿色健身房”来取代传统的健身俱乐部或现代的运动中心。很多“绿色健身房”都进行户外运动,多在乡村和一些露天地方。这样对你就没有任何想入会拥有会员资格的特殊需求。最棒的是,这是免费的。
64,下面的哪一项是作者最可能赞成的?
匿名用户
做运动能帮你保持体形并更亲近大自然,然而不关你是登山,冲浪或者是打高尔夫(这里在草上的运动可不止这么一种,暂时就用高尔夫吧,呵呵),你应该注意到你选择的运动会对环境造成很大的影响。
一些运动会耗费大量的资源,例如高尔夫,建造高尔夫球场会消耗大面积的土地和水资源。为了保持球场的整洁会使用大量的化学物质和能源,这样就造成了很大的环境问题。例如在葡萄牙和西班牙的干旱地区。建造高尔夫球场经常造成一些区域的供水不足。
当然也有运动不会对环境造成影响,例如跑步,除了一双鞋子之外你不需要其他的工具,而且你也不需要投入很多的物力财力,既简单又明了,跑步也能帮你保持体形,经常跑步能加强心脏和骨骼功效。研究表明,每天20分钟的跑步量能减少情绪焦虑,改善睡眠,控制体重(就是不长胖的意思了,呵呵)。
不管你选择那种运动,最好选择绿色环保的,并选择无污染的运动器具和可回收的运动产品。不管怎样最终的目的是达到绿色健身的效果,他们可以很好的代替传统的健身俱乐部和运动该中心,绿色运动者们经常在户外,乡下或者其他空旷的地方做运动,而且不许要特别的设施。最重要的是,这些根本不花钱。
匿名用户
Sports can help you keep fit and get in touch with nature .However, whether you are on the
运动能让你健康和亲近大自然 不管你是在山上还是
mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your sport of choice
在海边 或者在草地上