求用英语翻译下、急急急!!!影片讲述的与其说是爱德华和金的爱情 不如说是爱德华对金的爱情 他为她 10

出一切直至最后被所有人驱逐她虽然感动甚而有所回应但毕竟不能和他在凄凉的古堡里隐藏一生金的感情再纯再真也是世俗之爱而爱德华的爱才是不朽的因此也是不属于我们这个世界的不要用百... 出一切 直至最后被所有人驱逐 她虽然感动甚而有所回应 但毕竟不能和他在凄凉的古堡里隐藏一生 金的感情再纯再真 也是世俗之爱 而爱德华的爱才是不朽的 因此也是不属于我们这个世界的
不要用百度谷歌什么的翻译好吗、
999Sunday
The film is not so much about love Edward and gold As Edward's love for gold He made a for her Until the last deported from everyone Although she was moved even respond But, after all, can't and his gold hidden in the desolate castle life feelings and pure and true Is also secular love And his love is immortal So also does not belong to our world
小志是偶滴
不能用在线段落翻译么?
含程忆