英语高手们!!!

速求英语高手。写一英语作文,假如你叫李华,是重庆市星光中学一名学生,给你英国朋友tom回一封邮件,告诉他学校正在进行蛋奶工程的情况。。。。。。。。要点1政府关心青少年健康... 速求英语高手。写一英语作文,假如你叫李华,是重庆市星光中学一名学生,给你英国朋友tom回一封邮件,告诉他学校正在进行蛋奶工程的情况。。。。。。。。要点1政府关心青少年健康2每天免费提供一个鸡蛋,一袋牛奶3同学们这工程的感受4同学们更加努力学习,以回报社会。。。。80~100词 展开
hardingsky
您好,这是今年重庆会考题目。
以下为本人按题目要求写的英语作文,希望对您有所帮助:

Dear Tom,
It's lovely to get your e-mail. I am writing to tell you that currently there is an on-going "Egg & Milk Program" at our Xingguang Middle School in Chongqing. The program was initiated by our government, who cares about the health of the youth. It offers us one egg and a bag of milk every day for free. The students including me like the program very much. We think it is very helpful to us. We also realize that we should study harder to make contribution to our society.
Your timely reply is highly appreciated.

Sincerely yours,
Li Hua
Jan 6th, 2012
美剧好好看耶
正文格式得用邮件的格式,及告知写给谁的,谁写的,日期等
15个法师
这个等高手 我不解释了