在线求大神帮我写一篇英语短文!!……小弟真的很急

在高中,很多住校学生在周末时会背一大包脏衣服回家让家长洗,并且让家长把洗干净的衣服送到学校,有的家长甚至因为担心孩子生活无法自理而到学校附近租房陪读。请针对以上现象写一篇... 在高中,很多住校学生在周末时会背一大包脏衣服回家让家长洗,并且让家长把洗干净的衣服送到学校,有的家长甚至因为担心孩子生活无法自理而到学校附近租房陪读。请针对以上现象写一篇120词左右的短文。并谈谈自己的感想 展开
中文;我常常在高中看到,很多住校学生在周末时会背一大包脏衣服回家让家长洗,并且让家长把洗干净的衣服送到学校,有的家长甚至因为担心孩子生活无法自理而到学校附近租房陪读。看到这一幕幕画面,我突然感觉我们好不成熟,都是十几岁的人,学习时成绩优异,但到日常生活中,我们还不如一个小孩子,在我们眼中家长就是免费的保姆,什么琐碎的事都不用我们操心,常言道;一屋不扫何以扫天下。我们现在连小事都做不好,学习再好也无济于事,将来也无法在社会上立足。所以,让我们不要再抬头仰望未来,而是低下头看身边的小事,从小事做起,我们才可扫天下。

翻译;I often see in high school, a lot of boarding students on the weekends with a backpack full of dirty clothes to wash home parents, and parents to wash clean clothes to school, some parents fear their children even life can not take care of themselves and to read school vicinity rent house. See this picture, I suddenly feel we are not mature, are teenagers, learning achievement is outstanding, but in daily life, we also as a child, parents in our eyes is free nanny, what little things we do not have to worry about, as the saying goes; a house is not swept how can you sweep the world. We are now even the small things are done well, learning again well to also be of no avail, the future can't survive in the society. So, let us look at the future, but looked down at his side minor matter, starts from the minor matter, we can sweep the world.
追问
大神啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!要我什么说你    我考试时这么急你不在  =我发假了你才打出来  我泪啊啊啊啊啊啊啊   要是你早点  我就要多考好多分!!!!!!!算了   给你分吧  哎
slope076
同学,你怎么限制一百字呢?我好不容易写好了!结果看到你这样,干脆补给你写了!不要总是中文式的英语好不好? the disabled Encourage, ambition,
方彡金石
哥在5中高一考场44,- -